Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Skindeep

5,0
1 betyg
Redigera Skindeep

Skindeep är en etablerad butik i början av Humlegårdsgatan. Här hittar man alltid nya designertalanger, både från Sverige och internationellt. Skindeep är exklusivt, svalt och snyggt snyggt snyggt.

Skindeep startades under 2001 av Cecilia Hollingworth och är nu en känd butik i Stockholm och anses vara en av de absolut bästa butikerna om man letar efter exklusiva designerkläder för kvinnor. Cacharel, Matthew Williamson, Stella McCartney, Miu Miu. Den ljuva listan av märken kan göras lång här. Men det finns också några inte fullt så dyra märken som Rodebjer, Whyred, Dagmar och Vanessa Bruno. Det viktigaste är inte det höga priset utan den höga kvaliteten och modegraden.

Det här är alltså butiken för dig som tycker om att sticka ut lite. Vara först med trenderna. Ha de där extra små detaljerna som gör att man sticker ut lite extra från mängden. Här finns kläder, skor, väskor och smycken och Skindeep passar både tjejer och kvinnor. Alla som älskar design. Personalen är otroligt hjälpsam och kunnig. Sortimentet känns handplockat och noggrant utvalt.

Användarbilder på Skindeep Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 mar 2018

Mycket härlig butik med trevlig och hjälpsam personal.
Finns alltid någonting snyggt man vill ha. En härlig mix av välkända designers och lite mer unika och okända. :)