Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Snickarbacken 7

4,0 • 6 recensioner
Snickarbacken 7

Ett genuint livsstilskoncept som rymmer såväl inredning och mode som café och konst. I en livfull kombination sammanförs limited edition-böcker, unika LP-skivor, vintagemöbler (till och med de man sitter på inne i butiken), designprylar, exklusiva trendplagg och vintagekläder från bland andra Hermès och Balenciaga. Allt är alltså samlat i en och samma lokal från 1898, vars miljö är väldigt speciell - det är nämligen ett gammalt stall.

Du som är sugen på en fika eller en bit mat kan ta dig till cafédelen, Kaffeverket Snickarbacken 7.

Läs mer om caféet här: Kaffeverket Snickarbacken 7

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 okt 2018

God och fräsch sallad. Först tryckte jag den såg lite väl enkel ut, lite tråkig. Men under all baby spenat gömde sig en massa godheter. Kyckling, pinjenötter, ris och en syrlig och fräsch yoghurt Som gick ihop riktigt bra tillsammans. Stället var nedton... Visa hela »

18 jul 2018 · Uppdaterad

Höga betyget är mer för atmosfären och jag gillar inredningen. Ok kaffe med ok mat men överprisat för det man får.

Stället är dock min go-to ställe om jag ska jobba "hemifrån". Man sitter hur länge man vill utan att pe... Visa hela »

20 jan 2018

God Caesarsallad, men lite snålt med ingredienser. Trevligt, speciellt ställe. Väldigt ”rått”, typ gammalt garage eller liknande som de snyggat till. Förstår väl kanske inte riktigt hypen dock...

En del av caféet är också g... Visa hela »

21 jan 2019

Supermysigt ställe att kanske ta en kopp te på en stormig söndag. Dagens soppa kan varmt rekommenderas! Det är ganska mörkt där inne så jag skulle kanske inte gå dit för att jobba eller om man redan innan känner sig lite sömnig.. Men, mysigt... Visa hela »

8 okt 2014

Kreativa miljöer förtjänar alltid många stjärnor.

Det hade varit så enkelt att bara avfärda Snickarbacken 7 om det inte vore för de häftiga lokalerna, den snygga konsten, det starka kaffet och det goda smörgåsarna. Enkelt på et... Visa hela »

18 jan 2017

Mysigt, bra wi-fi, trevlig personal!