Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kaffeverket Snickarbacken 7

3,6 • 5 recensioner
Kaffeverket Snickarbacken 7

Inuti det hippa livsstilskonceptet Snickarbacken 7 döljer sig Kaffeverkets filial. I den unika byggnaden, som en gång i tiden användes som ett stall, hittar du trendplagg, skivor, designprylar och det charmiga caféet. Förutom espresso, latte, bryggkaffe och bakverk finns också en del stadigare lunchrätter på menyn. Välj mellan matiga sallader, varma smörgåsar och soppor.

Se även Kaffeverket S:t Eriksgatan, Kvarteret, Gast

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 apr 2015

Snickarbacken är ett av de där caféerna som definitivt bör prickas av på listan. Själva lokalen (ett gammalt stall mitt i stan) utgör en stor del av behållningen, men även kaffet, bakelserna och de små mackorna är värda ett stopp (mat... Visa hela »

13 jan 2019

Alltså, efter att jag hört så mkt om detta ställe gick jag idag på EM med min familjen och jag måste säga att det var rent Besvikelse. Stod i 25 minuter utan plats med våra fika i händerna. Bad personalen om att hjälpa oss att bli placerad/ stä... Visa hela »

16 sep 2015

En riktig frukost favorit. Tuff lokal och butik med tydliga New York-influenser. Deras chiapudding är bland de bästa i stan och de bjuder på mycket annat gott. Definitivt inte det mest budgetvänliga alternativet - men riktigt trevligt.

Listad i: Favoriter, Frukost
26 maj 2015

Ett av mina favoritställen! Den råa lokalen innehåller ett cafe, en butik samt olika konstuställningar. Kaffet är av toppklass och deras varma macka med gruyere,svamp och spenat får det att vattnas i munnen på mig. Rekomenderar starkt att spana in deras tillhö... Visa hela »

2 nov 2015

Otroligt fin lokal, fick känslan av att vara i Berlin. Gott kaffe. Känns som ett ställe många missar men när man väl upptäckt denna pärla är man fast :)
Kommer gå hit många gånger till.