eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kaffeverket Snickarbacken 7

4,3 • 4 recensioner
Kaffeverket Snickarbacken 7

Inuti det hippa livsstilskonceptet Snickarbacken 7 döljer sig Kaffeverkets filial. I den unika byggnaden, som en gång i tiden användes som ett stall, hittar du trendplagg, skivor, designprylar och det charmiga caféet. Förutom espresso, latte, bryggkaffe och bakverk finns också en del stadigare lunchrätter på menyn. Välj mellan matiga sallader, varma smörgåsar och soppor.

Se även Kaffeverket S:t Eriksgatan, Kvarteret, Gast

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Snickarbacken är ett av de där caféerna som definitivt bör prickas av på listan. Själva lokalen (ett gammalt stall mitt i stan) utgör en stor del av behållningen, men även kaffet, bakelserna och de små mackorna är värda ett stopp (mat... Visa hela »

En riktig frukost favorit. Tuff lokal och butik med tydliga New York-influenser. Deras chiapudding är bland de bästa i stan och de bjuder på mycket annat gott. Definitivt inte det mest budgetvänliga alternativet - men riktigt trevligt.

Listad i: Favoriter, Frukost

Ett av mina favoritställen! Den råa lokalen innehåller ett cafe, en butik samt olika konstuställningar. Kaffet är av toppklass och deras varma macka med gruyere,svamp och spenat får det att vattnas i munnen på mig. Rekomenderar starkt att spana in deras tillhö... Visa hela »

Otroligt fin lokal, fick känslan av att vara i Berlin. Gott kaffe. Känns som ett ställe många missar men när man väl upptäckt denna pärla är man fast :)

Kommer gå hit många gånger till.