Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Albert & Jack's Engelbrektsgatan

3,0
3 recensioner
Redigera Albert & Jack's Engelbrektsgatan
Albert & Jack's Engelbrektsgatan

Albert & Jack's serverar kvalitativ mat att äta i farten eller på plats. Allt lagas från grunden; bland annat har kedjan ett eget surdegsbageri på Östermalm där de bakar sitt bröd på svenskt ekologiskt mjöl. I utbudet hittar du allt från frukost och finbaguetter till populära sallader och olika juicer. Man säljer även egenproducerade produkter såsom marmelader, granola och kaffe, samt erbjuder catering.

Se även Albert & Jack's Kungsgatan, Albert & Jack's Torsgatan, Albert & Jack's Mörby Centrum

Användarbilder på Albert & Jack's Engelbrektsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Albert & Jack's Engelbrektsgatan av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2019

Litet café med bra utbud av sallader/matlådor, gott kaffe och goda bullar (även om de kanske är lite små). Bra läge då det inte kryllar av den typen av caféer just där! Härligt att sitta och titta ut över Humlegården i fönstret... Visa hela »

10 nov 2018

Bra för kaffe och kanske lite fika, luncherna är ok. Dock stort plus för härlig uteservering på sommaren en bit bort från själva lokalen, in i Humlegården.

24 jul 2016

Bra för kaffe, fika och att jobba ett par timmar samt att köpa med lite godsaker hem. Bra att veta att deras wi-fi kan bete sig märkligt.

Just den här enheten har jag inte varit på lika ofta som den på Skeppsbron utan mest för tidiga frukostmöten, f... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.