Café Saturnus

3,3
21 betyg
Café
Saturnus
3,3
21 betyg

Saturnus är ett omtyckt café bara ett par minuters promenad ifrån Stureplan. Här sitter du i en miljö som andas franska toner med mosaikgolv, trämöbler och med världens kanske största kanelbullar. Kvalitet på allt som serveras är det som står i fokus. Förutom sötsaker erbjuds bland annat sallad, omelett och varma mackor.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
21

Recensioner av Saturnus

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Slamrigt café med fransk känsla och väldigt mycket folk, i alla fall en lördag eftermiddag. Har sett bilder från Saturnus innan det totalrenoverades för något år sen och det gjorde ont i hjärtat att se att det fina mosaikgolvet har bytts ut och att d...

Min recension baseras egentligen mest på känslan i rummet, inredningen och detaljerna. Jag var här och fikade - te i fina silverkannor med en megabulle till! Jag blev kär i stället och ser fram emot att komma tillbaka för att prova mer av menyn, kanske äta middag.

Skulle egentligen vilja ge en 2.5. Saturnus har precis öppnat efter 9 månader renovering. Åt dagens lunch som var fisk med äggsås, skulle kunnat äta den utan tänder. Mitt sällskap åt en macka där osten hade torkar till ordentligt.
Hög l...

Saturnus har varit en klassiker länge men har tyvärr helt chanserat. Skyhöga priser, medioker mat och tragiskt dålig service.

Kaféet som jag hört talas om länge för det känns som om varenda människa har umgåtts här någon gång under sin ungdom. Det är även ett kafé som många influencer gärna tar sin croissant på. Jag förstår...

Ett av mina absolut favoritcaféer i Stockholm. Franskt, genuint och bara jättegott!

Jag har besökt Saturnus flera gånger och mitt råd är att välja sin tid när man går dit!

Det är mysigt inrett och man får känslan at...

Buzzing spot fast ligger på ändå lugnare gatan inne i stan. Första intryck som man få när man stiger in så är det blåvitt klinkers på golvet och franska meny på fika och lunch med retro stil.
Ägaren och personal - super trevliga...

Stockholms i särklass största kanelbulle?! Mycket möjligt, det är nästan löjligt stora kanelbullar. Lite som linnébullarna i Uppsala är dessa kanelbullar större än ett vanligt huvud. Lokalen är häftigt inredd med gamla retro plåtsky...

Bra fika! Har ätit lunch en gång bara, också bra

·

Asså bullarna - stans största, perfekt för glupska bull-älskare. Gott kaffe och charmig personal som gärna bryter lite på franska. De har även trevliga luncher som tex omelett. Absolut inte super plånboksvänligt, men gott är det!

Saturnus kanske mest är ända för deras gigantiska bullar som är supergoda, men jag älskar deras varma choklad! Den är verkligen supergod en kall vinterdag! Glöm inte att du måste ha massor med grädde!
Personalen är trevlig och serviceminded. Ja...

Listad i: Favvocafén

mysigt cafe, goda sallader och gott fikabröd!

På Saturnus kan du äta både frukost och lunch eller varför inte ta en fika och festa på någon av alla de fantastiska bakverk de har att erbjuda. Men cafét är ett litet sådant och är och har alltid varit väldigt populärt så vill...

Stockholms godaste kanelbullar!

Dåligt bemötande av sur personal. Iskallt inomhus, hög volym skränig musik - svindyrapriser - en kopp the, vanligt påste en liten kokoskaka 105kr.
Fick en dålig känsla och går aldrig dit igen.

Värsta fikan i mitt liv! Cafet var mycket svårt att hitta, efter att ha vandrat runt i stan i timmar hittar vi äntligen cafet i en liten gränd. När vi kommer dit är vi trötta och helt utsvultna, vi förväntar oss då en fantastisk fika som va vä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
21

Representerar du Café Saturnus?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Café Saturnus?

Café Saturnus ligger på Eriksbergsgatan 6, 11430, City, Östermalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 500m).