Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brekkie

0,0 • 0 recensioner
Brekkie

Brekkie startade sitt frukostkoncept på nätet 2017 och har idag en take away-butik i Hagastaden. Härifrån kan man beställa näringsrik frukost och lunch till kontoret, eller plocka med sig allt från färskt bröd till mackor, bowls och kaffe på plats. Ledordet är hållbarhet.

I Brekkies utbud hittar man bland annat olika frukostpaket och smörgåsar med diverse pålägg, men också nyttiga bowls med exempelvis chiagröt eller overnight oats, fräscha smoothies och olika lunchsallader. Det finns även söta bakverk att beställa till fikapausen. Tanken är att leverera näringsrik frukost, lunch och annat gott med fokus på hållbarhet, något som gäller både innehåll och leverans, och man riktar sig både till kontor och event. Bland annat satsar man på hållbara förpackningar och klimatsmarta leveranssätt.

I butiken på Hagaesplanaden går det även bra att stanna till och plocka upp sin frukost, lunch eller fika på plats. Här hittar man färskt bröd, mackor, kallpressad juice och glasburkar fyllda med olika sorters bowls, samt mycket annat nyttigt på hyllorna. Butiken, som från början låg på Kungsholmen, är öppen lunchtid på vardagar men säljer även frukost på helgerna. Hela utbudet är vegetariskt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Brekkie!