GelatoNova Hagastaden

3,8
5 betyg
Glassbar
GelatoNova
3,8
5 betyg

Drömmen om att öppna en egen gelateria föddes hos grundaren Seid Seidov 2014, och fem år senare förverkligades den när GelatoNova slog upp portarna i Hagastaden. Här använder man sig av de finaste ingredienserna i tillverkningen, toppat med en stor dos passion för den italienska glasskonsten.

Under en resa tillsammans med sin fru 2014 fick grundaren till GelatoNova idén att öppna en helt egen gelateria i Stockholm. Tanken väcktes när paret under resan för första gången smakade äkta italiensk gelato – och kärlek uppstod redan efter första tuggan.

Efter fem år av research om tillverkningsprocess och utrustning var det således dags att förverkliga drömmen och börja servera hemgjord gelato till stockholmarna. På GelatoNova tillverkar man all glass på plats enligt traditionella italienska recept och gelaton görs på färska råvaror, lokala mejeriprodukter och smakrika frukter.

Smakerna som erbjuds på menyn varierar ständigt, vilket gör att du i princip dagligen kan hitta en helt ny glassort att testa. All gelato går att köpa i tre olika storlekar, men du kan också välja att avnjuta den tillsammans med en våffla och goda tillbehör såsom jordgubbar, kaksmulor och grädde. Det går även bra att köpa med sin favoritsmak som en hel- eller halvliter. Utöver glass serveras också andra klassiska desserter, samt lättare lunch i form av ciabatta och frallor med tillbehör. Du hittar även kvalitetskaffe, olika sorters te och varm choklad bland utbudet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
5

Recensioner av GelatoNova

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Går hit för de roliga smakerna - jag har bara hunnit testa kinder bueno och apelsinkrokant men vet att de haft kexchoklad, ferrero rocher och annan gelato inspirerade av godissmaker. Inte i klass med Snö och Aryam men klart värt ett besök.

Listad i: GELATO 🍦

Mysigt café och gelatetia på nyrenoverade Norra Stationsgatan. Tiotalet bord inomhus, några bord utomhus. Besök bara för gelaton är värt promenaden dit.

Det märks att de gjort sin efterforskning gällande glassen! Den är supergod! Sådär härligt luftig, och krämig. Testade vanilj och en saltad smörkaramell. Hade velat ha lite mera smak i vaniljen men mycket krämig! Det är ordentliga kulor, här s...

Väldigt bra Ceasarsallad, ännu bättre pasta! Gick in här för en snabb lunch och blev glatt överraskade av att ett glasställe även hade så god mat! Väldigt trevlig personal och som sagt mycket bra mat. Ta Oxfilépastan, den var magisk!

Var en varm sommardag gick förbi såg glassbar prova saltkola var mycket god. Blev i åter då då ibland ett litet måste gör mej ett ärende,trotts vädret inte lika varmt fortfarande

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
5

Representerar du GelatoNova Hagastaden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger GelatoNova Hagastaden?

GelatoNova Hagastaden ligger på Norra Stationsgatan 70, 113 64, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 800m).