Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café 60

3,0 • 4 recensioner
Café 60

Sedan Café 60 startade 2003 har stället byggts ut tre gånger för att hela tiden anpassa sig efter kundernas behov. Det ligger i hörnan på Sveavägen-Kammakargatan och här är sol stora delar av dagen. Deras sortiment är brett med allt från kakor, tårtor och bakverk till bröd, smörgåsar och lunchmat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2018

Hur ska man börja här? Stort cafe med två våningar, finns mer eller mindre alltid platser att sitta vid. Dom har alla bakverk, kakor, bullar, glass, men även smörgåsar och mackor för en hungrigare mage.

När jag var yngre tyckte jag om café... Visa hela »

28 feb 2019

Jag flyttade från Uppsala till Stockholm i början av 2018 och försökte därför hitta mitt lokala “häng” om man nu får kalla ett café för något sådant.

Jag blev rekommenderad av både vänner och sambo att... Visa hela »

24 mar 2019

Det är trångt och högljutt. Istället för vanliga stolar finns det ett stort antal fåtöljer som knappt får rum, och de är för låga i förhållande till borden. Man kan inte ta påtår själv, utan man måste gå... Visa hela »

16 okt 2018

Grymt caffe att hänga med sin familj och vänner för att upptäcka nya drickor och bakverk. Vi var jätte nöjda!