Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Chokladfabriken City

5,0 • 3 recensioner
Chokladfabriken City

Chokladfabriken huserar i flera stadsdelar runt om i Stockholm. Tillverkningen sker i butiken på Södermalm där de både doppar, dekorerar och paketerar. Förutom choklad tillverkas även bröllopstårtor, glass och andra bakverk dels till försäljning men också på beställning.

Chokladfabrikens mest centrala butik hittar du på Regeringsgatan i Stockholm, mitt i city. Här kan du enkelt lägga en skräddarsydd beställning, vare sig du önskar dig praliner eller bakverk. Är du en chokladälskare är det hit du ska bege dig om du är sugen på en kopp varm choklad eller tårta. Föredrar du kaffe är du lika välkommen att slå dig ner och njuta av en kopp rättvisemärkt sådant.

Förutom butik och café erbjuder Chokladfabriken även chokladprovningar och pralin- och dessertkurser. Boka in en tid på fabriken, eller förflytta provningen eller kursen till ditt hem. Prova på olika chokladsmaker och lär dig grunderna till hur man lyckas med en bakelse.

Bakom Chokladfabriken står Martin och Ellinor Isaksson som försett Stockholm med hantverkspraliner av finaste kvalitet sedan 1997.

Se även Chokladfabriken Dalagatan, Chokladfabriken Södermalm, Chokladfabriken Sankt Eriksplan, Chokladfabriken Åhléns City, Chokladfabriken Täby Centrum

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 sep 2016

Sött och gott.

5 jul 2019

Bästa chokladen!! / Britt-Inger

18 jun 2019

Bäst choklad i stan! "Lakritskolastång" måste provas. Omg.

Ok, allt är supergott, prova vad som =)

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 jun 2019

Bäst choklad i stan!

21 jun 2019

Bäst choklad i stan!