Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Farbror Nikos

4,8
4 recensioner
Farbror Nikos

I det gamla jugendhuset på Katarinavägen serverar Farbror Nikos dagens lunch och kaffe. På lunchmenyn hittar du rätter som gyros, moussaka, grekisk sallad, grillad halloumi och äkta grekisk tzatziki. Ofta med ekologiska ingredienser samt vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ. Utställningar med lokala konstnärer för arvet vidare efter målare som tidigare haft ateljé i huset, bland andra Isaac Grûnewald och Sigrid Hjertén.

Användarbilder på Farbror Nikos Visa alla

  • Lägg till bild
  • Grekisk gyros tallrik med grillad halloumi, äkta tzatziki, bulghur, pitabröd och grönsaker – Bild från Farbror Nikos av Ingrid E.
  • Grillad halloumi med sallad, tzatziki och bröd på Farbror Nikos uteservering – Bild från Farbror Nikos av Konstantin I.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 nov 2018

Jag gick i skolan i samma hus som denna mysiga lilla grekisk pärla.
Jättegod och prisvärd genuin grekisk mat. Det är i princip bara greker som jobbar där vilken ger en känsla av att kliva in på härlig Grekisk restaurang i Grekland med mormor i köket... Visa hela »

27 aug 2020

Det var ett hårt slag att inte kunna åka till Grekland som vanligtvi år pga covid-19. Så jag kommer hit för greklandskänslan. Jag gillar deras gyros på fläsk med bulghur, äkta tzatziki, pitabröd och grönsaker. Ibland byter jag ut fläsk... Visa hela »

16 okt 2015

Tagit enstaka kaffe här bara, men oj vad bra det är när det helt avslappnat gästas av jazzmusiker som turas om att gå upp och spela

14 aug 2020

Är stamgäst på denna grekiska restaurang på Södermalm mest pga deras matiga linssoppa med rostade solrosftön, mustiga tomatsoppa med rostade mandlar, klassiska grekisk sallad, grillade halloumi och äkta grekiska tzatziki.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.