Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Urban Deli Nytorget

4,3 • 15 recensioner
Urban Deli Nytorget

Matbutik, saluhall, restaurang och bar under ett och samma tak – Urban Delis helhetskoncept vid Nytorget i Sofo är lika populärt idag som när de öppnade. Hit hittar lokalbor, reklamare, kompisar och matentusiaster från hela stan för att handla upp sig på delikatesser, äta, ta något att dricka eller hänga på den stora uteserveringen vid parken.

Restaurang
En omtyckt mötesplats som håller öppet från morgon till kväll under hela veckan. Här kan man exempelvis inleda dagen med finkaffe och färskt bröd från Urban Delis bageri ett kvarter bort. Senare under dagen övergår frukost till fika, lunch och middag med såväl kött- och fiskrätter som vegetarisk mat och delikatesser från saluhallen. I den folkfyllda baren träffas många för en afterwork. Helgbrunchen är ytterligare ett alternativ, med rätter som hamburgare, våfflor och delikatesser. Sommartid är det bara att bänka sig på uteserveringen med utsikt över Nytorgsparken.

Matbutik
Oavsett om du är ute efter färskt bröd, bakelser, matvaror, delikatesser eller färdigrätter så kommer du att hitta det i matbutiken/saluhallen. Här säljs bland annat bröd från det egna bageriet liksom ett utvalt sortiment av matvaror och sötsaker. I kyldiskarna ryms färska skaldjur, fisk, charkuterier och ostar att köpa med sig tillsammans med frukt och grönsaker. Varför inte kombinera ett restaurangbesök med veckans matinköp? För den på språng erbjuds både färdigförpackade rätter och tillbehör samt mellanmål i stil med kallgröt, chiapudding och egna smoothies.

Se även Urban Deli Sveavägen, Urban Deli Sickla, Urban Deli Åhléns City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bra delikatessbutik med desto bättre öppettider! Maten är god, bra fisk och kött. Trevlig service och bra miljö för senare barhäng.

Soft ställe att dra till för antingen lunch eller middag, men de får främst pluspoäng för deras delikatessbutik! Gillar alla olika färdiga rätter man kan köpa i affärer, som är sålda till bra pris.

Urban Deli var och är fortfarande en frisk fläkt runt det mycket populära området vid Nytorget. Dels är det en fin butik med topp kvalité charkuterier och udda men spännande varor man kan köpa hem. Man gillar verkligen att gå runt och handla mat hä... Visa hela »

Jättebra restaurang! Charbricka, ostbricka och röka räkor går alltid hem. Smårätterna är bättre än huvudrätterna. Tog rödbeta till förrätt en av gångerna vilket var bland det bästa jag ätit. Mysigt både inne och... Visa hela »

Ett super trevligt ställe - så klart - med skön, lite lagom kreddig söder-fräck stämning. Mataffären samt delin är grym. Restaurangen både för frukost (frukost buffé dock kan ibland kännas något ofräscht) lunch och middag ä... Visa hela »

Urban Deli Är en fin butik med suveräna charkuterier och många udda och spännande varor att köpa hem.

Restaurangen är gemytlig med suverän mat. Ofta mycket folk och med skön blandning.

Oavsett om man vill testa restaurangen eller bara gå... Visa hela »

Butiken, delin och baren får alla femmor! Middagsmaten ligger strax bakom, den är bra men med tanke på obokningsbara bord och ofta lång väntan är den inte en given rekommendation

Fyra för stämningen, men inte så förtjust i menyn (men det är ju högst personligt så skit i det). Fiskgrytan är dock god en mörk höstkväll.

Håller med recensionerna som säger att Urban Deli är en grum delikatessbutik, men som restaurang så är de rätt tråkiga. Det är en bra och skön stämning men det känns som de aldrig förnyar sig tyvärr!

Delikatessbutiken är grym! Miljön är härlig med allt från någon som sitter och tar en kaffe och jobbar till ett sällskap som äter en hel middag med diverse drycker till. Det gillar jag med Urban Deli. Att det finns ngt för alla. Har inte ätit midda... Visa hela »

Jag besöker Urban Deli flera gånger i veckan för att handla allt från matvaror till att äta frukost, lunch eller middag. Urban Deli är en personlig favorit som jag tycker alla ska besöka.

Jag var där första gången när Urban Deli höll på att öppna. Redan då kändes det extremt välkomnande och detta har befästs genom årens lopp. SUpermysig stämning, mycket folk, underbar personal, läcker mat, god dryck = Absolut a... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 5 · Aftonbladet · 2013-03-06

“På Urban Deli blir man välkomnad, mätt och glad.”

20 av 25 · Dagens Industri · 2012-09-01

“Vi ska villigt erkänna att vi levt lite i tron att det framför allt är för sällskapslivet man går till Urban Deli. Nu har köket övertygat oss om att den utmärkta maten i sig är värt ett besök.”

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2011-08-29

“Urban deli bjuder på mat utan krusiduller. Enbart buffelmozzarella, bröd, olivolja och nymald peppar kan låta väl enkelt som förrätt. Men här blir det en stilla sensation som får en att avge diverse löften om att aldrig mer handla standardmozzarella i butik. Även skaldjurscocktailen med pilgrimsmusslor, lax, avokado och dillskum är god med sting i smaken.”

4 av 5 · Metro · 2011-01-04

“En livlig mix av butik, deli och r­­estaurang med flink och hjärtlig personal och överraskande ­raffinerad mat.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2010-02-19

“Ölutbudet är funktionellt, drinkarna är välsmakande även om man snålar med mynta i Mojiton och angostura i sin Old fashioned. Å andra sidan är barmenyn både god, prisvärd och omfattande, med mängder av exotiska smårätter och tilltugg under hundralappen.”