Urban Deli Nytorget

3,6
37 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Café
Delikatessbutik
Cateringfirma
Hemsida
Instagram
Urban Deli
3,6
37 betyg
Hemsida
Instagram

Matbutik, saluhall, restaurang och bar under ett och samma tak – Urban Delis helhetskoncept vid Nytorget i Sofo är lika populärt idag som när de öppnade. Hit hittar lokalbor, reklamare, kompisar och matentusiaster från hela stan för att handla upp sig på delikatesser, äta, ta något att dricka eller hänga på den stora uteserveringen vid parken.

Restaurang
En omtyckt mötesplats som håller öppet från morgon till kväll under hela veckan. Här kan man exempelvis inleda dagen med finkaffe och färskt bröd från Urban Delis bageri ett kvarter bort. Senare under dagen övergår frukost till fika, lunch och middag med såväl kött- och fiskrätter som vegetarisk mat och delikatesser från saluhallen. I den folkfyllda baren träffas många för en afterwork. Helgbrunchen är ytterligare ett alternativ, med rätter som hamburgare, våfflor och delikatesser. Sommartid är det bara att bänka sig på uteserveringen med utsikt över Nytorgsparken.

Matbutik
Oavsett om du är ute efter färskt bröd, bakelser, matvaror, delikatesser eller färdigrätter så kommer du att hitta det i matbutiken/saluhallen. Här säljs bland annat bröd från det egna bageriet liksom ett utvalt sortiment av matvaror och sötsaker. I kyldiskarna ryms färska skaldjur, fisk, charkuterier och ostar att köpa med sig tillsammans med frukt och grönsaker. Varför inte kombinera ett restaurangbesök med veckans matinköp? För den på språng erbjuds både färdigförpackade rätter och tillbehör samt mellanmål i stil med kallgröt, chiapudding och egna smoothies.

Föreslå ändringar

Recensioner av Urban Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 okt. 2023

Har inte varit på Urban Deli, nån av dem, på flera år och inte denna sen jag flyttade till Norra sidan.

Var här med en vän och vi tog lite olika smårätter.

Ostronen var fräscha (vore ju tråkigt annars) och prisvärda, den... Visa hela »

27 sep. 2023

Jättemysigt att de har öppet så sent och att det är en liten butiksdel i anslutning till restaurangen. :)

2 nov. 2018 · Uppdaterad

Snygg lokal, alltid fullt. Trångt, livligt och jobbigt. Servicen svajig, man vet aldrig var som händer.
MAten är överprisad och smakar inget speciellt. Ett säkert kort är charkbrickan.
Men om jag får välja , så gå hellre över gatan t... Visa hela »

Listad i: Charkbrickor
14 nov. 2022 · Uppdaterad

Nästan Deli
Konceptet är briljant. Umgås, ät och handla på samma plats.
Bra råvaror och trevlig personal lyfter.
Men som helhet ger Urban deli dock ett vagt intryck.
Servicen brister, maten ger inte det avtrycket man skulle kunna förvänta si... Visa hela »

26 nov. 2018

Urban Deli har ett vattentätt koncept!
Man vet vad man har att förvänta sig vid besöket men dessvärre upplever jag att kvalitén och servicen varierat över tid och jag har levererats både ris och ros, lite knepigt tycker jag. Att ljudvolymen översti... Visa hela »

25 dec. 2014

Som delikatessbutik och mataffär får Urban Deli en solklar 5:a av mig. Här finns alla godsaker man kan tänka sig, från bästa köttet och fisken till ostar, glass och specialiteter. Det är alltså inte bara en delikatessbutik, utan en fullskalig mataffä... Visa hela »

18 apr. 2018 · Uppdaterad

Det är väl på tiden att jag recenserar Urban Deli Sveavägen eftersom jag har varit här sååå många gånger. Men jag tycker att det är väldigt svårt! Här är varför:

Jag har ätit alla mål här,... Visa hela »

1 nov. 2018

Var här för ett glas och litet tilltugg, supermiljö för ett tjejgäng att sitta och prata strunt. Tyvärr inte speciellt bra utbud under eftermiddagen sett till maten men fungerade bra för AW! Superhärlig service, alla var trevliga och verkligen ett ställe... Visa hela »

1 maj 2018

Nästintill en klassiker på söder. Urban Deli levererar alltid på hög nivå både som bar och som livlig restaurang. Jag kommer ofta tillbaka hit och gillar verkligen maten men om jag fick ändra en sak skulle det vara att utveckla menyn, nu är det vä... Visa hela »

25 juli 2021

Vi var här på öl och drinkar, fin service och trevlig stämning. Vego chark-brickan var skum samt saknades bröd tror jag. 4 stjärnor för de har razor clams på burk i delin!!!!

11 dec. 2019

Hamnade här på brunch i somras! Satt på deras uteservering vilket var väldigt trevligt. Var lugnt och skönt denna dag vilket var positivt! Men har försökt få bord där tidigare på spontan brunch vilket aldrig gått. Fullpackat med folk. ... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
14 juli 2022

Är självutnämnd stammis

5 mars 2021

Helt ok mat, men föredrar butiken.

8 juli 2020

Stor och härlig uteservering som gör detta ställe till ett bra alternativ för sommarhalvåret (för de delar av året då man behöver sitta inne finns det enligt mig betydligt bättre ställen i närheten). Maten är helt okej men upplever... Visa hela »

17 apr. 2016 · Uppdaterad

Restaurangen, baren och butiken får alla en femma.

Uppdatering 2023: fyra känns mer rätt nuförtiden.

28 feb. 2018

Absolut ett av mina favoritställen. Hit kan man alltid gå, vare sig man vill ha frukost, lunch, en kaffe, AW och middag. Stämningen är lättsam och trevlig och menyn har ett varierat utbud av mat. Personalen gör sitt jobb och är trevliga. Min favorit är den as... Visa hela »

6 juni 2016

Jättebra restaurang! Charbricka, ostbricka och röka räkor går alltid hem. Smårätterna är bättre än huvudrätterna. Tog rödbeta till förrätt en av gångerna vilket var bland det bästa jag ätit. Mysigt både inne och... Visa hela »

2 mars 2015

Urban Deli var och är fortfarande en frisk fläkt runt det mycket populära området vid Nytorget. Dels är det en fin butik med topp kvalité charkuterier och udda men spännande varor man kan köpa hem. Man gillar verkligen att gå runt och handla mat hä... Visa hela »

22 mars 2015

Butiken känns väldigt osvensk och det är underbart att handla där. Det är kul att gå omkring bland alla hyllor och titta på alla saker som du inte hittar på många andra ställen. Utbudet är verkligen unikt och dom har mycket närproducera... Visa hela »

12 juli 2015

Butiken, delin och baren får alla femmor! Middagsmaten ligger strax bakom, den är bra men med tanke på obokningsbara bord och ofta lång väntan är den inte en given rekommendation

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

Aftonbladet

· 4 av 5 · 2013-03-06

“På Urban Deli blir man välkomnad, mätt och glad.”

Dagens Industri

· 20 av 25 · 2012-09-01

“Vi ska villigt erkänna att vi levt lite i tron att det framför allt är för sällskapslivet man går till Urban Deli. Nu har köket övertygat oss om att den utmärkta maten i sig är värt ett besök.”

SvD Krogguiden

· 4 av 6 · 2011-08-29

“Urban deli bjuder på mat utan krusiduller. Enbart buffelmozzarella, bröd, olivolja och nymald peppar kan låta väl enkelt som förrätt. Men här blir det en stilla sensation som får en att avge diverse löften om att aldrig mer handla standardmozzarella i butik. Även skaldjurscocktailen med pilgrimsmusslor, lax, avokado och dillskum är god med sting i smaken.”

Metro

· 4 av 5 · 2011-01-04

“En livlig mix av butik, deli och r­­estaurang med flink och hjärtlig personal och överraskande ­raffinerad mat.”

DN Krogkommissionen

· 3 av 5 · 2010-02-19

“Ölutbudet är funktionellt, drinkarna är välsmakande även om man snålar med mynta i Mojiton och angostura i sin Old fashioned. Å andra sidan är barmenyn både god, prisvärd och omfattande, med mängder av exotiska smårätter och tilltugg under hundralappen.”