Happy Atelier

4,4
5 betyg
Bageri
Happy Atelier
4,4
5 betyg

Happy Atelier är ett glutenfritt bageri och konditori på Kungsholmen som erbjuder glutenfria och ekologiska bröd, kakor och bakverk. Här bakas allting för hand med fokus på hantverket. Det går både att handla med sig och ta en fika eller macka på plats.

På Happy Atelier vet man hur viktigt det är att kunna äta gott och få vara inkluderad kring bordet, oavsett om det så är en vanlig fika, en högtid eller vid middagsbordet. Därför erbjuder de både sött och salt, bröd, kakor, mackor och tårtor som är ekologiska och glutenfria, utan att tumma på kvaliteten. Målet är "a happier kind of gluten free". Här finns inte bara bakverk för den som är känslig eller allergisk mot gluten, mycket är också laktosfritt och/eller veganskt.

Det ljusa konditoriet på Hantverkargatan är hemtrevligt inrett med vitkaklade väggar, gröna växter och mysiga kuddar. Disken dignar av glutenfria bröd, bullar och kakor. Under sommarhalvåret finns några få platser utanför bageriet, och vill du hellre fika hemma går det förstås bra att ta med. Happy Atelier erbjuder även tårtor och bakverk som går att beställa på förhand till exempelvis fester och högtider.

Oavsett vilken kosthållning du har vill Happy Atelier utmana gränserna och förväntningarna som finns på glutenfritt med sin innovation och glädje för hantverket.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Happy Atelier Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
5

Recensioner av Happy Atelier

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag behöver be om ursäkt.
Förlåt mig, allt i världen som är glutenfritt. Förlåt mig för alla gånger jag gjort mig rolig på din bekostnad men jag visste inte bättre! Det insåg jag idag när Happy Atelier inte bara stod fö...

Listad i: Fika

Semlorna är de bästa glutenfria i stan.
Happy Atelier har verkligen jobbat fram ett gott recept!

By far the best glutenfree bakery in Stockholm. A big variety of delicious bread, my favorite is the sourdough bread. Furthermore you should check out the baguette which is to die for. They also have a diverse selection of sweet backed goods, especially the little mandelkaka are extremely addictive.

Mysigt, personligt och framförallt glutenfritt

Köpte semla, god grädde och bra mandelmassa men uselt bröd. Brödet torrt, hårt och smaklöst. En torr tråkig liten bulle. Konstigt att dagsfärskt bröd kan vara så trist.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
5

Representerar du Happy Atelier?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Happy Atelier?

Happy Atelier ligger på Hantverkargatan 47, 112 21, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 400m).