Happy Atelier

4,3
4 betyg
Redigera Happy Atelier

Happy Atelier är ett glutenfritt bageri och konditori på Kungsholmen som erbjuder glutenfria och ekologiska bröd, kakor och bakverk. Här bakas allting för hand med fokus på hantverket. Det går både att handla med sig och ta en fika eller macka på plats.

På Happy Atelier vet man hur viktigt det är att kunna äta gott och få vara inkluderad kring bordet, oavsett om det så är en vanlig fika, en högtid eller vid middagsbordet. Därför erbjuder de både sött och salt, bröd, kakor, mackor och tårtor som är ekologiska och glutenfria, utan att tumma på kvaliteten. Målet är "a happier kind of gluten free". Här finns inte bara bakverk för den som är känslig eller allergisk mot gluten, mycket är också laktosfritt och/eller veganskt.

Det ljusa konditoriet på Hantverkargatan är hemtrevligt inrett med vitkaklade väggar, gröna växter och mysiga kuddar. Disken dignar av glutenfria bröd, bullar och kakor. Under sommarhalvåret finns några få platser utanför bageriet, och vill du hellre fika hemma går det förstås bra att ta med. Happy Atelier erbjuder även tårtor och bakverk som går att beställa på förhand till exempelvis fester och högtider.

Oavsett vilken kosthållning du har vill Happy Atelier utmana gränserna och förväntningarna som finns på glutenfritt med sin innovation och glädje för hantverket.

Användarbilder på Happy Atelier Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2023

Semlorna är de bästa glutenfria i stan.
Happy Atelier har verkligen jobbat fram ett gott recept!

19 feb 2022

By far the best glutenfree bakery in Stockholm. A big variety of delicious bread, my favorite is the sourdough bread. Furthermore you should check out the baguette which is to die for. They also have a diverse selection of sweet backed goods, especially the little mandelkaka are extremely addictive. Visa hela »

9 sep 2020

Mysigt, personligt och framförallt glutenfritt

22 feb 2021

Köpte semla, god grädde och bra mandelmassa men uselt bröd. Brödet torrt, hårt och smaklöst. En torr tråkig liten bulle. Konstigt att dagsfärskt bröd kan vara så trist.