Jag gillar hur de inrett restaurangen. Betong, trä, luftigt, en rå avskalad men varm känsla. Och det med en asiatisk tutch. I resturangen jobbat en vad jag upplevde en avslappnad och grym personal. Inge extra men softa.
Maten då?
Jag har hört väldigt bra om detta ställe. Fina resentioner och omdömmen. Men jag upplever den medioker med god.
Corn poppers: god kul hade väntat mig något helt annat och blev positivt överaskad. Det med en god dippsås.
Svamp dumplins: Dessa var en besvikelse. Hade väntar mig spänstiga knyten. Men de var väldigt saggiga och upplevde det som toppen på den inte riktigt gått klart. Eller hunnit torka till lite. Smakerna var dock gott. Schysst cocosmjölksskum och ärt skälkarna gjorde sig bra till.
Chicken karaage: god smak. Men när en tillagar kyckling i olika storlekar så är det lätt att vissa blir torra. Och så vart det. Det som ändå var bra med de mindre bitarna var att de var lite mer krispiga. Vilket var välkommet.
Red braised pork: gott men tyvärr var vissa bitar torra
Swedish dry aged beef: samna här, gott men upplevde vissa köttbitar lite väl överstekta.
Stir fry: väldigt gott till kötträtterna.
Sesame and lime créme brulée: Denna skulle jag rekommendera dem att ta bort från menyen firtast möjligt.
Det var kul och trevligt att vart här. Men det blir inget återbesök skulle jag tro.
Jag gillar hur de inrett restaurangen. Betong, trä, luftigt, en rå avskalad men varm känsla. Och det med en asiatisk tutch. I resturangen jobbat en vad jag upplevde en avslappnad och grym personal. Inge extra men softa.
Maten då?
Jag har hört väldigt bra...