Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Capri Due

4,2
10 betyg
Redigera Capri Due

På Tomtebogatan i Birkastan hittar du den italienska kvarterskrogen Capri Due, som serverar italienska klassiker i gemytliga lokaler. Vägg i vägg med själva restaurangen ligger även bakfickan, en traditionell pizzeria med rutiga dukar och stearinljus i äkta Lady & Lufsen-stil.

Restaurangen
På Capri Due är ambitionen att servera traditionella italienska rätter i en familjär miljö med god stämning. Köksmästaren Massimo brinner för matlagning, och hans passion för detaljer och smaker är framgångsreceptet bakom alla rätter som hittas på menyn. Här ingår antipasti, pasta, kött och fisk, desserter och espresso. Bortsett från mat serveras även utvalda viner från vingårdar i Italien, samt grappa för den som vill ha något starkare. Miljön är lika klassisk som utbudet, med gott om plats för stora italienska middagar.

Bakfickan
Capri Dues bakficka erbjuder autentiska, italienska pizzor tillagade från grunden med färska råvaror. Här kan man stanna till för en AW och dela på en pizza, bänka sig för en helkväll med vännerna eller styra upp en mysig söndagsmiddag med familjen. Bland pizzorna hittar du klassiska varianter som margherita, calzone och napoletana. Pizzorna går även att få glutenfria, och de vegetariska pizzorna erbjuds även som veganska.

Användarbilder på Capri Due Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Capri Due av Ludvig B.
  • Bild från Capri Due av Maja H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 nov 2021

Riktigt goda napolitanska pizzor!! Fantastiskt tiramisu och amereto, coklad och hasselnöts glassen är utsökt.

Detta i en liten, intim resturang som sprudlar av själ och matälskade personal. Mysigt!

Det kanske är aningen dyrt, men jävligt gott!

11 jul 2022

En av Birkastans bästa kvarterskrogar! Genuint, gott och trevligt! Känns som att man är i Italien för en stund

10 feb 2019

Kör alltid take away, så vet inget om servicen på plats - men supermysigt ställe och pizzorna är asgoda! Den glutenfria är riktigt fin här.

5 sep 2021

Blev en spontan middag på denna restaurang. Servicen var helt fantastisk genom hela middagen! Maten var dessvärre inte jättebra. Beställde en vongole som var ganska smaklös och musslorna var väldigt små. Smakade dock lammet och det var fantastiskt gott. Lokalen v... Visa hela »

17 nov 2019

Det bästa jag ätit här hittills är deras charktaktik. Annars tycker jag det är ganska mediokra rätter, inget speciellt och ganska tråkigt.
Personalen är supertrevlig och väldigt tillmötesgående. Och pizzan på deras bakficka är g... Visa hela »

26 apr 2018

Som att kliva in hos mormor i Italien! Här är maten god och vällagad och personalen är väldigt trevliga. Ett underbart lugnt ställe.

17 jun 2020 · Uppdaterad

Smak av Italien, gillar servicen och kvalitén på maten.

31 okt 2022

28 dec 2022

28 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.