Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kafé Esaias

3,7
6 recensioner
Redigera Kafé Esaias
Kafé Esaias

Med en stor passion för kvalitetskaffe, vällagad mat och stil, kan Kafé Esaias presentera ett koncept som både är snyggt och smakrikt. I den imponerande espressobaren serverar man kaffe från det unika kafferosteriet Da Matteo Torrefazione, beläget i Göteborg. Och maten från menyn är vald med omsorg och följer säsongen. Missa inte heller caféets öppna utställningar.

Användarbilder på Kafé Esaias

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2019

Här får du Stockholms godaste kaffe, enligt ryktet är det riktiga kaffenördar som driver stället.

Så härlig personal och jättemysigt litet ställe, i den bortglömda delen av Drottninggatan.

5 jun 2019

Sedan V Street Coffee somnat in är detta mitt favorithak. Lokalen visserligen halvdan... Men, kaffet är alltid bra, personalen kunnig och deras version av Rueben Sandwich grym.

Listad i: Kaffelistan
29 jan 2020

Lita inte på gamla recensioner. Nya ägaren har förstört caféet!

20 feb 2015

Mysig liten kaffebar som dessutom ligger i den trevliga delen utav Drottninggatan. Personalen är personlig och pratar gärna om bönor, rostning och man får även pröva olika bryggkaffe om man visar intresse. Ett utav stan topp 5. Värt att gå förbi och prö... Visa hela »

29 jan 2020

Ljummen latte med ordinär kaffesmak. Kokostopp som var torr och gammal. Bullen ok. Personalen oengagerad och uttråkad. Ingen höjdare

24 okt 2017

Jag satt i morse och njöt av min take-away frukost från café Esaias. Det var så gott att jag måste skriva denna positiva recension. Modern leverpastejmacka med grym pastej och goda picklade tillbehör samt sååå god capuccino. En kanonbörjan på... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

29 jan 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Om du gillar espresso med en surhetsom får dig att känna att du äter en citron, är detta platsen för dig! Kokade ni bönorna i ättika innan du steker?

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.