Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Pascal Norrtullsgatan

3,8
30 betyg
Redigera Café Pascal Norrtullsgatan

Bakom hypade Café Pascal i närheten av Odenplan står tre syskon som samarbetar med mikrorosterier och får brödet levererat från det egna bageriet på Skånegatan. Ambitionerna är höga och inredningen trendriktig. Bortsett från det stora utbudet av kaffe och sötsaker serveras mackor, soppor, sallader och frukost här.

Se även Café Pascal Skånegatan, Café Pascal Sturegatan

Användarbilder på Café Pascal Norrtullsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bibimbap – Bild från Café Pascal Norrtullsgatan av Adam L.
  • Take away – Bild från Café Pascal Norrtullsgatan av Ida B.
  • Cesar sallad med räkor – Bild från Café Pascal Norrtullsgatan av Madiha S.
  • Rökt lax sallad – Bild från Café Pascal Norrtullsgatan av Madiha S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jul 2018

Absolut att det är ett snyggt ställe med god fika och lunch/frukost med bra kaffe. Men som 90% av alla ställen i Sthlm är detta ett instagram cafe, överprisat och det blir inte prisvärt. Speciellt när man inte ens kan njuta av besöket pga halva stockholm och t... Visa hela »

25 apr 2018

Pascal är hypat men det är inte för intet, för det är riktigt bra! Jag har ätit både frukost, lunch och fikat här och är lika nöjd varje gång.

Lokalen är trendig och fräsch, det ruffa betonggolvet och tegelväggarna mö... Visa hela »

16 maj 2019

Mysigt och trevligt café! Precis i närheten i Odenplan ligger de, och oftast brukar jag hamna på samma standard café i närheten men denna gång ville vi testa något nytt.
Det Hade en väldigt trevlig hemkänsla över sig. Rätt casual stä... Visa hela »

26 jan 2019

Pascal har all potential till att bli riktigt bra, men det finns också 1636294639 andra människor som också ser detta. Att gå hit är som att spela rysk roulett, 9 av 10 gånger är det smockfullt och man får huvudvärk av att bara stå i kön p... Visa hela »

17 okt 2020

Stockholms bästa café för frukost eller fika enligt mig! Personlig favorit med extremt goda frallor, bakverk och enklare luncher. Mycket folk och svårt att få bord dock. Få utomhusplatser.

12 sep 2017 · Uppdaterad

Har ätit både frukost och lunch ett par gånger. Tycker det är bra, men generellt lite överskattat. Väldigt hyllat av många... Till frukost är min favorit deras croissant med äggröra i, och gillar även smoothien. På lunchen ligger ceasar... Visa hela »

Listad i: Frukost
30 nov 2022

Älskar Pascal - alla dagar i veckan!

22 maj 2019 · Uppdaterad

Klassiskt café, lite överhypat om ni frågar mig. Avspänt och trevligt. 30-talet platser inne och på uteserveringen.

3 sep 2018

Till Café Pascal går du när du vill äta och dricka instagramvänligt! Det är väldigt svårt att hitta en bra ceasarsallad och jag tycker att Pascals ceasarsallad är bland de bästa i Stockholm. Dressingen är fyllig, kycklingen smakrik och pance... Visa hela »

23 jan 2019

Råkade testa detta ställe när den då precis öppnades på Odenplan.
Jag har ätit Lunch ett par ggr och fikat flera ggr.
Dem vet hur gör man en god kaffe, oavsett vilken typ du beställer!
Maffig fika bröd/ bullar.
Plus poäng:... Visa hela »

26 okt 2015

Jag hade lätt kunnat skriva en kärleksförklaring till avokado på råg eftersom denna lilla enkla macka måste vara bland det svåraste att tillreda (det tog 15 minuter) och att den verkligen är värd sin vikt i guld då den ökat med 10 kr på... Visa hela »

14 sep 2015

Riktigt snygg inredning med lite NYC-vibbar och skön stämning, grymt kaffe och god mat. Något på den dyrare fronten men ett väldigt trevligt ställe.

Listad i: Frukost
21 jan 2019

Så mysigt café med grym laxsallad och soppa + stans bästa kaffe! Det har dock blivit lite föör populärt så det är nästan omöjligt att få platser oavsett vilken tid man kommer dit. Men men, kul för dem!

4 jan 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe med bra utbud av fika, sallader och gott kaffe. Härlig inredning men ofta för mycket folk, så man gör bäst i att undvika rusningstider. Personalen är trevlig och menyn erbjuder dagligen olika sallader och mackor, en dagens soppa, kaffe och söt... Visa hela »

7 jun 2019

Om man vill ”lyxa” till det med stans bästa sallad kan man gå till Pascal. Riktigt bra storlek på portionerna, riktigt goda men då också till ett litet överpris. Men Stockholmarna gillar det, svårt att få bord men oftast löser det sig un... Visa hela »

18 apr 2018

Trevligt frukostställe med bra utbud av mer matiga mackor, smoothie, gott kaffe etc. Optimalt att gå dit om du är helledig en vardag och inte behöver trängas i morgonrush eller lunchrushen.

12 jun 2019

5 stjärnor för detta ställe! Servicen är klockren!

18 jul 2016

Ett av mina absoluta favoritfik i Sthlm. Riktigt goda grejer och kan sitt kaffe. Nice atmosfär, snyggt och välgjort. Stockholms bästa ceasar i min mening! Lite trist läge, men vad gör man inte för den där ceasarn alltså.

25 apr 2021

Översätt till svenska »

Super cute cafe, salad and Coffee is delicious. BUT super rude staff that act quite portentous. Especially the girl in the glasses! it’s nice to be nice.

26 apr 2018

Mysigt ställe med god fika och goda sallader. Hit kommer jag igen!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.