Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Karla Café

3,2
9 recensioner
Redigera Karla Café
Karla Café

Inrett med böcker, hyllor, mysiga fåtöljer och runda småbord inger hälsofiket Karla Café lätt känslan av att sitta hemma och fika. Mellan kl 7:30 och 10 serveras en skön frukost att börja dagen med på plats eller att ta med sig vidare. Vid lunch övergår menyn till ordentliga lunchalternativ, som dagens lunch eller sallad. På cafét hittar du givetvis även sötare godsaker, som laktos- och glutenfri nötkaka, till kaffet.

Användarbilder på Karla Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Karla Café av Johan Z.
  • en regnig dag på Kafe´Karla – Bild från Karla Café av Madiha S.
  • Bild från Karla Café av Ida B.
  • Bild från Karla Café av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 mar 2019

Vad avser fika: 5/5! Älskar morotskakan, chokladkakan, blåbärspajen.. Tycker det är den bästa morotskakan i stan! Även kladdkakan. Dock tycker jag maten inte är mer än ok. Testat soppa, tonfisk samt chevresalladen. Salladen vinner, övriga rätter kom... Visa hela »

13 jan 2021

Dyrt och taskig kvalité för det man betalar för. Åt lunch som jag blev dålig i magen av. Inget ställe som jag rekommenderar att besöka. Finns andra bättre caféer i närheten.

6 aug 2018

Jättetrevlig café och lunchställe med rättigheter. Perfekt för lyxstund med ett glas vin. Kan ha en av stans bästa Ceasarsallader. Jag har i alla fall återkommit flertalet gånger för att äta den igen. Och då är jag både proffs oc... Visa hela »

21 feb 2020

Så fort man stiger inför Cafe´Karla, få man en fin känslan som att komma in i en fransk patisserie på någon gatan i Paris. Lokalen är uppdelat i 2 delar. Ena är mer modernare för dem som vill jobba med datorer i tystnad medan den andra delen ä... Visa hela »

14 feb 2020

Hyfsat stor lokal med två våningar, helt ok mysigt. Ofta mycket folk här, känns lite som ett lattemamma-ställe. Lunchen är medioker men deras sallader är rätt schyssta. Hyfsat bra utbud av gott fika.

Finns även en liten ”bakficka”... Visa hela »

28 aug 2017

Åt på Karla Café i helgen för första gången. Har alltid tyckt det ser trevligt ut utifrån, och visst var det det. Klassisk cafékänsla. Högt i tak och sekelskiftskänsla med vissa moderna inslag. Man beställer i cafédisken som... Visa hela »

8 okt 2015

Tre starka stjärnor och nästan en i bonus för snabb servering av mat under lunchen.

Klockan hade precis slagit 12 och jag hade 45 minuter på mig att äta. Det var fullt på sushi-stället jag tänkt testa så efter en snabb sökning på Ye... Visa hela »

9 apr 2020

Härliga lokaler i hörnläge med skön uteservering i solläge. Personal och ägare mycket trevliga och serviceunderlaget. Tog idag en leverpastejsfralla och hembakad brownie. God kvalitet!

9 jan 2018

Fantastiskt fint café med rosor på borden. Tyvärr jobbar ett gäng surpuppor där och man får inte ett leende trots att man är stamkund. Men det gör inget, värt besöket i alla fall.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.