Här hittar du Stockholms bästa club sandwich

Här hittar du Stockholms bästa club sandwich

Club sandwich, eller clubhouse sandwich som den också kallas, är en älskad klassiker. Denna lilla goding brukar bestå av kyckling och bacon mellan tre brödskivor, och den serveras ofta med pommes, ketchup, sallad och dressing. Såväl caféer som anrika restauranger har den på menyn – här guidar vi till Stockholms bästa club sandwich.

Innehållsförteckning
  1. Stockholms bästa club sandwich
    1. Cadierbaren – Lyxig klassiker
    2. Wirströms Pub – Pub-club
    3. Belgobaren – Något för ölfantasten

Stockholms bästa club sandwich

Cadierbaren

Hemsida

Lyxig klassiker

Sätt lite guldkant på vardagen och bege dig till Cadierbaren på anrika Grand Hôtel. Bland deras klassiker hittar du en lyxig club sandwich med kyckling, perfekt när du vill unna dig något extra och passa på att njuta av utsikten.

Wirströms Pub

Pub-club

Den irländska puben i Gamla stan bjuder på gemytlig stämning och återkommande livespelningar. Bortsett från hamburgare kan du även beställa in en maffig club sandwich med kyckling, bacon, tre lager bröd, majonnäs och pommes frites.

Belgobaren

Hemsida

Något för ölfantasten

Det är inte bara det stora utbudet av öl och musslor som gör Belgobaren värt ett besök. Du som suktar efter en club sandwich finner även detta på menyn. Bortsett från kyckling och bacon serveras den med pepparrotsdressing och färska frites.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;