Non Solo Bar

5,0
1 betyg
Redigera Non Solo Bar

En espresso på språng, en hälsosam frukost, långlunch, eller klassisk pizza och ett glas vin? Non Solo Bar på Rörstrandsgatan serverar fika och italienska maträtter från tidig morgon till kväll. Här finns något för både kaffeälskaren och för den som vill möta upp vännerna över något att äta eller dricka.

Non Solo Bar, som tidigare låg på Odengatan, är numera ett självklart inslag på restaurangtäta Rörstrandsgatan i Birkastan. Här går espressomaskinen varm, men det är inte bara för det italienska kaffet som du kommer hit. Menyn innehåller allt från ambitiösa frukostalternativ till lunchrätter, sallader, pasta och pizza. Vill man ha något att dricka till maten hittar man bland annat öl, vin och alkoholfria alternativ bland dryckerna, men det går även att stanna till på en aperol spritz eller någon annan drink med italienska förtecken.

I kombination med det spanvänliga läget har man även satsat på en social och stilren miljö någonstans i gränslandet mellan café och restaurang. Här möts ljusa och gröna böjstolar, brunt kakel, betongfärgade väggar och en lång bardisk där man kan beställa sötsaker, kaffe, vin eller pizza från den stora pizzaugnen. Tanken är att man ska kunna komma hit oavsett om det gäller ett frukostmöte, en lång vinlunch, lite pizza eller kanske för att dela på en charkbricka med vännerna. Eller för att fika, såklart. På somrarna flyttar Non Solo Bar även ut på trottoaren och öppnar sin uteservering mitt i promenadstråket.

Användarbilder på Non Solo Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 feb 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

23 dec 2019

Non Solo Bar är ett exempel på ett café som troligtvis hade upplevts som mysigare och roligare än vad det gör om det hade varit placerat någon annan stans i staden. Det är liksom omöjligt att jämföra någonting med Mellqvist som det ligger b... Visa hela »

5 sep 2022

Vad har hänt!?!? Non solo bar har tidigare hållit god kvalite med bra mat och gott kaffe. Nu trist pasta och en macka som värmdes i grill så den var bränd på utsidan och kall inuti.

8 dec 2016

Var ett tag sen jag var här nu men har mest positiva minnen. Perfekt att slinka in på, oavsett morgon eller kväll.

Listad i: Frukost
3 mar 2017

Trevligt café som alltid håller en hög och jämn nivå.

26 feb 2018

Landar här då och då i brist på annat i kvarteret kring St Eriksplan. Maten imponerar inte på mig, enkla sallader med vanliga smaker. Inte heller inredningen, lokalen eller servicen känns inbjudande eller mysig. Trevlig uteservering med mycket folk, besöker nog... Visa hela »

17 apr 2017

För ett café är deras mat väldigt bra och lunchmenyn är mer än vad man förväntar sig och priserna är överkomliga. Jag tycker personalen är bra även fast de påminde mig om att jag satt på ett café och inte en restaurang... Visa hela »

24 sep 2014

Tyvärr, men det här håller inte. Dåliga ursäkter till att wi-fi inte fungerar, gång på gång.

Jag har nu besökt Non Solo Bar tre gånger den senaste tiden och jag vill verkligen att det ska vara bra men det är det inte.

Lå... Visa hela »

15 nov 2021

En blond tjej tog betalt av mig. Otroligt otrevlig och frånvarande. Nej, non solo var ingen höjdare. Mellqvist vägg i vägg slår jag däremot ett slag för!

11 mar 2019

Ärligt talat, så förväntade jag mig mer. En beställning på ”amerikanska pannkakor” gjordes med grädde och sirap. Det vi får ut är tre friterade degklumpar som var mer eller mindre donutsaktiga i texturen (inte på bra sätt), otrol... Visa hela »

17 apr 2016

Mysigt och välbesökt men mest pga läget, inte kvalitén eller servicen. Kaffet var en besvikelse. Flera gånger om. Maten kan vara ok men samma rätt varierar i kvalité beroende på vem som är i köket den dagen. Om man vågar göra en anmä... Visa hela »

22 apr 2017

Som vegetarian (INTE lakto-ovo-vegetarian) så har Non Solo Bar INGENTING utöver en caffe latte gjord på sojamjölk att erbjuda. De påstår att de har en vegetarisk frittata - som är gjord på ägg, vilket de flesta vet kommer från djur och alltså... Visa hela »

27 feb 2022

31 okt 2022