Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mellqvist Kaffebar

4,2 • 19 recensioner
Mellqvist Kaffebar

Mellqvist öppnade 2001 och har sedan dess varit en självklar destination för stans kaffeälskare. Kaffet står i centrum, men både smörgåsarna och bullarna håller hög klass. Mellqvist har öppet 365 dagar om året (366 när det är skottår!), och på vardagarna slår man upp porten redan vid 06. Då kan du testa "superfrukosten" där valfri smörgås, valfri varm dryck, färskpressad juice (eller äppelmust från Värmdö Musteri) och det populära kokta Mellqvist-ägget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Jag älskar deras utestation/serveringsvagn ( därav höga betyget). Där får man med sig en frullepaket on the go.
Helt ärligt så är denna café inte speciellt originell jämfört med andra på rörstrandsgatan eller i Sthlm men de l... Visa hela »

12 dec 2018

Ny favorit & det finns ingenting som jag ogillar på Mellqvist!
Jag gillar till och med konceptet med att de inte erbjuder något wi-fi. Det känns väldigt modernt och jag önskade att fler ställen aktualiserade detta. Massor med extrapoäng!

Mellqvi... Visa hela »

21 mar 2018

Finns det något bättre än frukost? Nej det gör det inte om man går till Mellqvist. Personalen är så hjälpsam och löser så alla sina gäster får sittplats, så man slipper gå och irritera sig över det. Utanför ingå... Visa hela »

9 jun 2019

Jag känner Mellqvist från fen tiden då jag inte var så besatt i kaffe och pluggade på LHS ( år 2004) och brukade passera förbi varje dag detta ställe där folk var parkerad redan kl 7:30 på morgonen och sippade på deras doftande kaffe kopp... Visa hela »

18 aug 2018

Håller hög nivå på kaffet och väldigt trevlig personal! Så trevligt att sitta ute på Rörstrandsgatan nu när vädret tillåter. Inga problem att ta med hund va det heller! Trevlig vistelse.

5 jun 2019

Kort men gott... Jag tror aldrig jag fått en annat än riktigt bra kaffe här. Som koffeinist är det faktiskt det viktigaste.

7 jan 2019

En av Stockholms mysigaste kaffer. Väldigt dyrt och trendigt. Här finns många coolingar. Deras saffransbullen nu under julen är magisk. Kostar 36kr men det är den värd! Detta är ett kaffe du kan lyxa på. Grym härlig och fin person đŸ€©â€ïž

22 jan 2019

Perfekt ställe att ta en kaffe på, speciellt under sommaren när uteserveringen är öppen! Rekommenderar.

20 maj 2019

Caféernas mästare,
Lokalen magisk, äggmackorna, grillade croissanten med ventriccina, grym kaffe, riktigt bra uteservering, servicenivån på topp, extremt snabb och trevlig betjäning, en insta kändis som hänger här jämt har gjort ställets... Visa hela »

26 jan 2019

Mysigt, gott och med supertrevlig personal 😀

16 jan 2015

Ett favorit café för en av stan bästa kaffe och häng. Underbart att sitta på detta trånga kaffe mitt på Rörstrandsgatan och titta på allt folk som passerar. Att den sedan samarbetar med Valhallabageriet och har både bullar och bröd dä... Visa hela »

25 aug 2016

Riktigt trevligt café med bra, enklare mat och såklart väldigt bra kaffe.

4 okt 2018

Härlig kaffebar med bra kaffe och till kaffet åt jag en god nötkaka. Men det var inte det som förgyllde mitt besök. När min kompis hade druckit sitt kaffe gick han och bad om påtår och baristan säger att om han gör 5 armhävningar får ha... Visa hela »

17 apr 2017

Jättebra kaffebar som än idag håll hög nivå. Trevlig personal och fantastiskt kaffe. De började som ett litet hål i väggen men nu har det blivit större och på somrarna har de en stor uteservering när Rörstrandsgatan blir gågata.

23 okt 2018

Känner mig alltid coolast och pankast i hela sthlm när jag varit på Mellqvist.

30 mar 2015

Underbart café beläget mitt i pulsen av Vasastan. Det är alltid fullt med folk men inte på ett jobbigt vis, utan på ett trevligt varmt vis. Kaffet är supergott, personalen är trevlig och dom har goda mackor och fika.
På vår/sommar är det t... Visa hela »

Listad i: Favvocafén
17 aug 2019

Otrevlig personal!

17 jul 2019

Stans bästa kaffe 👏👏👏

12 nov 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bra café, men allvarliga hygienproblem och ska rapporteras. Äckligt för att se personalen använda sina fingrar att plocka upp kakor och ge till kunder och titta på killen, som förbereder smörgåsar, med håriga armar och händer samt inte anvä... Visa hela »