Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mellqvist Kaffebar

4,4 • 5 recensioner
Mellqvist Kaffebar

Mellqvist öppnade 2001 och har sedan dess varit en självklar destination för stans kaffeälskare. Kaffet står i centrum, men både smörgåsarna och bullarna håller hög klass. Mellqvist har öppet 365 dagar om året (366 när det är skottår!), och på vardagarna slår man upp porten redan vid 06. Då kan du testa "superfrukosten" där valfri smörgås, valfri varm dryck, färskpressad juice (eller äppelmust från Värmdö Musteri) och det populära kokta Mellqvist-ägget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jättebra kaffebar som än idag håll hög nivå. Trevlig personal och fantastiskt kaffe. De började som ett litet hål i väggen men nu har det blivit större och på somrarna har de en stor uteservering när Rörstrandsgatan blir gågata.

Riktigt trevligt café med bra, enklare mat och såklart väldigt bra kaffe.

Ett favorit café för en av stan bästa kaffe och häng. Underbart att sitta på detta trånga kaffe mitt på Rörstrandsgatan och titta på allt folk som passerar. Att den sedan samarbetar med Valhallabageriet och har både bullar och bröd dä... Visa hela »

Översätt till svenska »

Great cafe, but serious hygiene problems and should be reported. Disgusting to see the staff use their fingers to pick up cakes and give to customers as well as watching the guy, who prepares the sandwiches, with hairy arms and hands and not using gloves to move the sandwiches around. I used to freq... Visa hela »