Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mellqvist Kaffebar

4,1
24 recensioner
Mellqvist Kaffebar

Mellqvist öppnade 1996 och har sedan dess varit en självklar destination för stans kaffeälskare. Kaffet står i centrum, men både smörgåsarna och bullarna håller hög klass. Mellqvist har öppet 365 dagar om året (366 när det är skottår!), och på vardagarna slår man upp porten redan vid 06 måndag till söndag. Då kan du testa "superfrukosten", där valfri smörgås, yoghurt med granola, valfri varm dryck, färskpressad juice (eller äppelmust från Värmdö Musteri) och det populära kokta Mellqvist-ägget ingår.

Användarbilder på Mellqvist Kaffebar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mellqvist Kaffebar av Saga H.
  • Bild från Mellqvist Kaffebar av Saga H.
  • Bild från Mellqvist Kaffebar av Michel R.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Jag älskar deras utestation/serveringsvagn ( därav höga betyget). Där får man med sig en frullepaket on the go.
Helt ärligt så är denna café inte speciellt originell jämfört med andra på rörstrandsgatan eller i Sthlm men de l... Visa hela »

12 dec 2018

Ny favorit & det finns ingenting som jag ogillar på Mellqvist!
Jag gillar till och med konceptet med att de inte erbjuder något wi-fi. Det känns väldigt modernt och jag önskade att fler ställen aktualiserade detta. Massor med extrapoäng!

Mellqvi... Visa hela »

21 mar 2018

Finns det något bättre än frukost? Nej det gör det inte om man går till Mellqvist. Personalen är så hjälpsam och löser så alla sina gäster får sittplats, så man slipper gå och irritera sig över det. Utanför ingå... Visa hela »

9 jun 2019

Jag känner Mellqvist från fen tiden då jag inte var så besatt i kaffe och pluggade på LHS ( år 2004) och brukade passera förbi varje dag detta ställe där folk var parkerad redan kl 7:30 på morgonen och sippade på deras doftande kaffe kopp... Visa hela »

2 mar 2020

Frukost på Mellqvist var faktiskt värt en omväg. Mackorna, espresson, croissanten och även yoghurten smakade alldeles utmärkt. Skönt stökigt och rörigt, skön personal, och en helt underbar "kiosk" för att plocka upp en "to-go" fr... Visa hela »

6 feb 2020

Mysigt! Alltid fullt men kanske något överhypeat.

19 feb 2020

Mellqvist är så bra att det blivit som mitt extra vardagsrum de senaste 5 åren! Personalen är halva upplevelsen och får en alltid att känna sig välkommen. Startar du lördagen med Lilla frukostpaketet (kaffe, juice, ägg och viktigast av allt; grillad c... Visa hela »

18 aug 2018

Håller hög nivå på kaffet och väldigt trevlig personal! Så trevligt att sitta ute på Rörstrandsgatan nu när vädret tillåter. Inga problem att ta med hund va det heller! Trevlig vistelse.

5 jun 2019

Kort men gott... Jag tror aldrig jag fått en annat än riktigt bra kaffe här. Som koffeinist är det faktiskt det viktigaste.

Listad i: Kaffelistan
7 jan 2019

En av Stockholms mysigaste kaffer. Väldigt dyrt och trendigt. Här finns många coolingar. Deras saffransbullen nu under julen är magisk. Kostar 36kr men det är den värd! Detta är ett kaffe du kan lyxa på. Grym härlig och fin person đŸ€©â€ïž

4 okt 2018 · Uppdaterad

Härlig kaffebar med bra kaffe och till kaffet åt jag en god nötkaka. Men det var inte det som förgyllde mitt besök. När min kompis hade druckit sitt kaffe gick han och bad om påtår och baristan säger att om han gör 5 armhävningar får ha... Visa hela »

16 jan 2015

Ett favorit café för en av stan bästa kaffe och häng. Underbart att sitta på detta trånga kaffe mitt på Rörstrandsgatan och titta på allt folk som passerar. Att den sedan samarbetar med Valhallabageriet och har både bullar och bröd dä... Visa hela »

20 maj 2019

Caféernas mästare,
Lokalen magisk, äggmackorna, grillade croissanten med ventriccina, grym kaffe, riktigt bra uteservering, servicenivån på topp, extremt snabb och trevlig betjäning, en insta kändis som hänger här jämt har gjort ställets... Visa hela »

22 jan 2019

Perfekt ställe att ta en kaffe på, speciellt under sommaren när uteserveringen är öppen! Rekommenderar.

28 okt 2019

Mysigt!! Extremt varm och härlig personal!! Veganskt utbud - till och med så att man kan välja!! Ett litet minus till ett par dammråttor och kisslukten i badrummet...

25 aug 2016

Riktigt trevligt café med bra, enklare mat och såklart väldigt bra kaffe.

30 mar 2015

Underbart café beläget mitt i pulsen av Vasastan. Det är alltid fullt med folk men inte på ett jobbigt vis, utan på ett trevligt varmt vis. Kaffet är supergott, personalen är trevlig och dom har goda mackor och fika.
På vår/sommar är det t... Visa hela »

Listad i: Favvocafén
17 apr 2017

Jättebra kaffebar som än idag håll hög nivå. Trevlig personal och fantastiskt kaffe. De började som ett litet hål i väggen men nu har det blivit större och på somrarna har de en stor uteservering när Rörstrandsgatan blir gågata.

26 jan 2019

Mysigt, gott och med supertrevlig personal 😀

23 jan 2020

Deras kaffe och kokostoppar! WOW säger jag bara <3 Helt beroendeframkallande! Trevlig personal.

Sida 1 av 2