Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mellqvist Kaffebar

4,5 • 6 recensioner
Mellqvist Kaffebar

Mellqvist öppnade 2001 och har sedan dess varit en självklar destination för stans kaffeälskare. Kaffet står i centrum, men både smörgåsarna och bullarna håller hög klass. Mellqvist har öppet 365 dagar om året (366 när det är skottår!), och på vardagarna slår man upp porten redan vid 06. Då kan du testa "superfrukosten" där valfri smörgås, valfri varm dryck, färskpressad juice (eller äppelmust från Värmdö Musteri) och det populära kokta Mellqvist-ägget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Finns det något bättre än frukost? Nej det gör det inte om man går till Mellqvist. Personalen är så hjälpsam och löser så alla sina gäster får sittplats, så man slipper gå och irritera sig över det. Utanför ingå... Visa hela »

Jättebra kaffebar som än idag håll hög nivå. Trevlig personal och fantastiskt kaffe. De började som ett litet hål i väggen men nu har det blivit större och på somrarna har de en stor uteservering när Rörstrandsgatan blir gågata.

Ett favorit café för en av stan bästa kaffe och häng. Underbart att sitta på detta trånga kaffe mitt på Rörstrandsgatan och titta på allt folk som passerar. Att den sedan samarbetar med Valhallabageriet och har både bullar och bröd dä... Visa hela »

Riktigt trevligt café med bra, enklare mat och såklart väldigt bra kaffe.

Underbart café beläget mitt i pulsen av Vasastan. Det är alltid fullt med folk men inte på ett jobbigt vis, utan på ett trevligt varmt vis. Kaffet är supergott, personalen är trevlig och dom har goda mackor och fika.

På vår/sommar är... Visa hela »

Listad i: Favvocafén

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bra café, men allvarliga hygienproblem och ska rapporteras. Äckligt för att se personalen använda sina fingrar att plocka upp kakor och ge till kunder och titta på killen, som förbereder smörgåsar, med håriga armar och händer samt inte anvä... Visa hela »