Ostbutiken Odengatan

4,2
5 betyg
Delikatessbutik
Restaurang
Konferenslokal
Festlokal
Ostbutiken Odengatan
4,2
5 betyg

Den italienska delikatess- och ostkännaren på Odengatan presenterar ett stort utbud fina råvaror som kan komponeras efter dina önskningar. Bortsett från själva matbutiken erbjuds catering, presentkorgar och en matsal för exempelvis matlagningskvällar, "private dining", fest och konferens. Tidigare gick hela butiken under namnet A tavola, butikens eget märke.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Ostbutiken Odengatan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Recensioner av Ostbutiken Odengatan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ostbutiken! Tänk att få ha ett lyxigt litet krypin i Vasastan som man får kalla ”Ostbutiken”. ”Ska vi handla lite smarringt på ostbutiken?” Frågar du din vän när ni ska ha jordens mysigaste vinkväll.

En pytteliten butik som...

Otroligt mysigt, inbjudande, personligt och lyxigt krypin-in, ett klockrent guldkorn!

Jag har så många gånger passerat denna ostbutik och en dag då jag hade extrem tidsbrist och inte orkade gå "till stan aka typ Hötorget" (ja, vi säger att v...

·

Otroligt härlig ostbutik! Personalen och dofterna är juvliga. De har en dagens smörgås för 68kr som var magisk — då med oliver, tomater och tallegio, i foccaia-bröd.

Texten har översatts automatiskt.

Smutsigt och otrevlig personal. Äcklig matta.

Fantastisk liten butik med allt du kan tänka dig i delikatessväg. På nedervåningen gömmer sig en mysig liten lokal där du kan ta med dig ett större sällskap för en mysig middag!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Representerar du Ostbutiken Odengatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Ostbutiken Odengatan?

Ostbutiken Odengatan ligger på Odengatan 33 , Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 500m).