Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Källaren Stralsund Anno 1502

Källaren Stralsund i Gamla stan är Stockholms kanske äldsta festvåning, med anor från 1300-talet och kända gäster som Bellman och Rolling Stones på CV:t. Här kan man arrangera fest och äta julbord i genuin, historisk miljö.

Sedan Stralsund fick sitt första serveringstillstånd 1502 har källaren fungerat som värdshus, vinkällare och festvåning på samma plats. Den anrika lokalen är välbevarad, med välvda tak, barlagt tegel, vitkalkade väggar, typiska bockbord och rustika träbänkar.

Här finns det plats för upp till 80 minglande gäster eller 50 sittande (65 inklusive baren). Ljudanläggning, barpersonal, glas, stearinljus och andra nödvändigheter ingår i hyran, och man kan även beställa catering och få hjälp med att ordna dj:s, trubadurer, trollkarlar och annan underhållning. För den som vill bjuda på mat kan också porslin, bestick och dukning adderas till festen.

Inför julen dukar Stralsund upp ett klassiskt julbord fyllt med hemlagade köttbullar, prinskorv, gravad lax, olika sorters sill, julskinka, godisbord och annat som hör till. Ett tips till traditionalisten som vill komma i stämning med vänner och familj.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Källaren Stralsund Anno 1502!

Användarbilder på Källaren Stralsund Anno 1502

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild