Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tre Valv

3,0
24 betyg
Redigera Tre Valv

Ett besök på Tre Valv i Gamla Stan garanterar en resa tillbaka i tiden. Restaurangen huserar nämligen i lokaler från 1400-talet, med stenvalv och k-märkt inredning. Här serveras svensk mat med internationella inslag och mycket grillat. Det går även att hyra källarvalven och resten av restaurangen för events och konferenser.

Användarbilder på Tre Valv Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tre Valv av Peter B.
  • Bild från Tre Valv av Peter B.
  • Bild från Tre Valv av Peter B.
  • Bild från Tre Valv av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2022

Julbord i fredags på @restaurangtrevalv i Gamla stan. 🎅🏼🎄🍽️ Vi hade bokat undervåningen. Perfekt för 50 pers. Lagom stor buffé av julmat och en del desserter såklart. Även egen bardel på undervåningen vilket var perfekt. God mat, härligt service.

7 dec 2018

Har ätit julbord här 3 ggr tror jag. Vi brukar vara ett stort gäng grabbar som får ett eget valv och kan sjuka, stöka och låta osannolikt högt utan att det är några problem. Stämningen brukar vara fantastisk. Därav har vi återkommit hit... Visa hela »

31 jan 2017

Bara ätit julbord här och det var inget att hänga i granen. Hela grejen känns turistig.

6 dec 2018

Vi var där på julbord med jobbet. Fick ett eget valv, vilket var trevligt, men julbordet var riktigt dåligt. Dels eftersom lokalen inte lämpar sig för buffé så det var trångt och bökigt att ta sig fram. Långa köer då man bara tog fr... Visa hela »

19 dec 2021

Jag har aldrig ätit en äckligare hamburgare i hela mitt liv än den jag åt på denna resturang. Brödet var soggigt, hamburgaren smakade fryshamburgare och det var knappt någon ost på. Dem hade slängt på en tomat och lite salladsmix som fick hambur... Visa hela »

21 maj 2019

Uselt skitställa; VARNING BESÖK EJ . Oj oj oj, jag brukar inte skriva ned restauranger men detta var det värsta bottennapp jag har besökt. Det var den absolut värsta pizza jag har ätit i hela mitt liv och den var inte överensstämmande med menyn. Köttet på... Visa hela »

4 nov 2021 · Uppdaterad

Vi hade inte beställt bord, men det ordnades snabbt. Maten var mkt god och servicenivån hög. Trivsamt!

14 sep 2020

Bra priser och generösa portioner. Bra alternativ för att njuta av i Stockholm utsikten, atmosfären maten allt för mig som älskar Stockholm

8 sep 2020

God mat. Rymlig och tyst 1400 tals miljö. En utmärkt utgångspunkt för din vandring i Gamla Stan. Pizzorna är bäst av allt, besöker tre valv varje gång jag är i Stockholm

27 jul 2021

Väldigt bra mat och service 🦦

16 dec 2018

Sämsta julbordet EVER!
Fick sitta bredvid ytterdörren, folk gick in och ut hela tiden så det blev kallt. Drickan kom i mitten av maten, glöggen efter det. Trångt och lite att välja på. riktig besviken på något jag sett fram emot länge :(

21 sep 2020

Vackert ställe. Min familj och jag var blev mycket nöjda. Vi åt en härlig måltid och personalen var mycket vänlig. Calzone al Forno. utsökt. Mina barn valde en pizza vardera och de älskade den. Bra gjort Tre Valv!

21 sep 2020

Vi hade en underbar kväll på Tre Valv. Vår bokning var i tid och allt började mycket trevligt. Vi åt en utmärkt pasta och tiramisu till efterrätt. Allt gott!

8 sep 2020

Mysig lokal och god mat

8 sep 2020

Riktigt mysigt. Här åt och drack vi gott. 2 plankstek en med kött å en med lax.

14 mar 2020

Underbar mat och trevlig atmosfär. Stans bästa napolitanska pizzor.!

23 jan 2017

Gammal fisk, trådig sparris, små portioner.
Undvik detta ställe. Turistfälla.

30 apr 2019

otrevlig personal och medioker mat . Blåser dig på notan genom att föra på saker du ej beställt men fått på bordet

8 dec 2017

Vi hade en trevkig kväll förra lördagen i ett av valven.
Bra julbord och trevlig personal.

28 nov 2017

Varning!
Fruktansvärt dålig mat.
Oätlig!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.