Abreu Foodtruck

5,0
5 betyg
Food truck
Abreu Foodtruck
5,0
5 betyg

Abreu Foods är ett svensk-argentinskt familjeföretag vars recept från Argentina gått i arv från generation till generation. Deras produkter hittar man hos återförsäljare, men nu syns de även med sin foodtruck i Slakthusområdet, där det bland annat serveras korv och burgare.

När familjen Abreu kom till Sverige från Argentina 1979 hade de en hel del familjerecept med sig. Det skulle dock dröja till 2020 innan Abreu Foods grundades, när Daniel Abreu fick sin farfar Don Ylsos chorizorecept av farbrodern Victor Hugo. Det väckte Daniels intresse för argentinsk mat som han tillsammans med familjen nu vill ta till nästa nivå på Abreu Foodtruck.

Foodtrucken hittas för tillfället i Slakthusområdet, där de kombinerar argentinsk tradition med svenskt kött. På menyn står både burgare och korv, bland annat Stockholmschorizon gjord på kyckling, och den traditionella, handskurna argentinska chorizon som heter Don Ylso efter farfadern. Missa inte heller specialiteten ostkorv, som består av en fjärdedel ost. Oavsett vad på menyn du väljer görs maten på högkvalitativa, svenska råvaror och man undviker konserveringsmedel och tillsatser i så stor utsträckning som möjligt.

Produktionen ligger bara ett stenkast från foodtrucken som hittas på Styckmästargatan i Slakthusområdet. Allt görs från grunden på fina råvaror, vilka förädlas in i den argentinska matvärlden och sedan går att njuta av direkt från luckan.

Håll koll på Instagram för aktuella öppettider.

Besökarnas bilder från Abreu Foodtruck Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Recensioner av Abreu Foodtruck

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det är nog dem bästa korv jag ätit! Super fräsch och smakrik rätter! Ni måste prova deras egna korv!

Tunnbrödsrullen var sjukt god samt super trevliga killar. Rekommenderar stark att prova korven :)

Väldigt goda chorizos!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Representerar du Abreu Foodtruck?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.