Cam&Co

4,5
6 betyg
Frisör

Vita, avskalade och hypermoderna miljöer har blivit en trend bland stans salonger, men det finns ställen som sticker ut. Ett av dem är Cam&Co, en liten salong med hemtrevlig vintageprägel och som huserar i Gamla Stan. Här gäller mottot "proffsigt och personligt".

Cam&Co flödar av romantiska vibbar och retrokänsla. Innanför dörren möts man av grönt sjuttiotalsgolv, spetsdraperier, levande blommor och antika möbler. Salongens väggar och vrår pryds av detaljer från olika epoker såsom mängder av fotografier som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här erbjuder Camilla och hennes personal allt från klippning och färgbehandlingar till Olaplex och diverse tilläggsbehandlingar, alltid med filosofin att helhetsintrycket ska vara både proffsigt och personligt.

Bland behandlingarna finns exempelvis antifriss, styling och festuppsättningar. Oavsett behandling erbjuds personlig konsultation. Dessutom kan man passa på att koppla av och insupa lugnet i en av salongens massagestolar under besöket. Via salongens Instagram kan man även få inspiration och spana in de senaste kreationerna. Öppettiderna varierar efter bokningar, mellan klockan 08 och 19, dock är det lite svårare att boka tid under kvällar och helger.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Cam&Co Användarbilder

Recensioner av Cam&Co

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 dec. 2014

Jag började gå till Cam&co för 3 år sedan efter rekommendation av min svärmor.
Jag blir sällan nöjd när jag klipper mig men Camilla (ägarinnan) lyckas varje gång! Hon lyssnar på vad du säger och kommer med egna idéer. Ho... Visa hela »

7 dec. 2015

Rekommenderas inte. Går inte hit igen. Följer inte överenskommelsen hur man vill bli klippt. Bara dyrt för ingenting.

19 aug. 2020

Rekommenderar starkt!!! Så himla nöjd med mitt hår där, går ifrån med ett leende. Fin salong med härliga frisörer!

18 aug. 2020

Rekommenderas varmt. Jag har aldrig varit så nöjd som jag är nu med mitt hår. Äntligen ser jag fram emot varje gång jag ska få gå dit och fixa håret. Tack Sofie. Så härlig inredning, så mysigt, så trevliga.

12 aug. 2020

Sofie är grym. Hon är den bästa frisören jag någonsin haft. Jag kan verkligen rekommendera salongen som ligger i Gamla Stan och är så familjär och fräsch! 👍🏻👍🏻

26 feb. 2019

Supermysig salong och Sofie är grym! Kommer definitivt gå tillbaka.