Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cam&Co

4,0 • 3 recensioner
Cam&Co

Vita, avskalade och hypermoderna miljöer har blivit en trend bland stans salonger, men det finns ställen som sticker ut. Ett av dem är Cam&Co, en liten salong med hemtrevlig vintageprägel och som huserar i Gamla Stan. Här gäller mottot "proffsigt och personligt".

Cam&Co flödar av romantiska vibbar och retrokänsla. Innanför dörren möts man av grönt sjuttiotalsgolv, spetsdraperier, levande blommor och antika möbler. Salongens väggar och vrår pryds av detaljer från olika epoker såsom mängder av fotografier som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här erbjuder Camilla och hennes personal allt från klippning och färgbehandlingar till Olaplex och diverse tilläggsbehandlingar, alltid med filosofin att helhetsintrycket ska vara både proffsigt och personligt.

Bland behandlingarna finns exempelvis antifriss, styling och festuppsättningar. Oavsett behandling erbjuds personlig konsultation. Dessutom kan man passa på att koppla av och insupa lugnet i en av salongens massagestolar under besöket. Via salongens Instagram kan man även få inspiration och spana in de senaste kreationerna. Öppettiderna varierar efter bokningar, mellan klockan 08 och 19, dock är det lite svårare att boka tid under kvällar och helger.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 dec 2014

Jag började gå till Cam&co för 3 år sedan efter rekommendation av min svärmor.

Jag blir sällan nöjd när jag klipper mig men Camilla (ägarinnan) lyckas varje gång! Hon lyssnar på vad du säger och kommer med egna idée... Visa hela »

26 feb 2019

Supermysig salong och Sofie är grym! Kommer definitivt gå tillbaka.

7 dec 2015

Rekommenderas inte. Går inte hit igen. Följer inte överenskommelsen hur man vill bli klippt. Bara dyrt för ingenting.