Claque la Mouche

5,0
1 betyg
Frisör
Claque la Mouche
5,0
1 betyg

Claque la Mouche är ett fantastiskt tillskott på Stockholms frisörhimmel. Här tas du om hand av ett härligt gäng erfarna frisörer. Miljön är snygg och fräsch, men till skillnad från många andra hypermoderna skrytsalonger som det nästan blivit inflation av i stan, har Claque la Mouche skapat en unik salong fylld av charm.

Ny frisyr, ny färg, ny längd. Vi följer hårtrender som aldrig förr. Populära tekniker som Flamboyage och attribut som fjäderextensions har tagit sig från modemagasinen till stans fashionistor. Toppsalonger med kunniga hårkonstnärer som gör underverk för ditt hår, syns till runt stans vartenda hörn. Och oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst gäller det att välja salong som erbjuder kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Den charmiga och snygga frisörsalongen Claque la Mouche, belägen i hjärtat av Gamla Stan kan erbjuda just det där. Salongen med det fyndiga namnet, som betyder Panga Flugan och egentligen bara är ett roligt minne från en resa till Paris, kan stoltsera med ett härligt gäng toppfrisörer och en oslagbar miljö med franska förtecken.

Det är en trendmedveten salong som erbjuder Stockholmarna de bästa produkterna, kunnig personal och en rejäl dos personlighet. Här inne är atmosfären charmerande och rogivande, mycket tack vare den genuina 1600-tals byggnaden som tidigare använts som magasin och stall. Kullersten, bjälkar och dekadent inredning sätter sin unika prägel. ’Som en varm Madame som förstår vad du behöver’ som grundarna själv uttrycker det. Men konceptet är enkelt och lekfullt, hit kan du komma för att uppleva en skön gemenskap och bli snygg helt enkelt. Och det finns ingen tvekan om att frisörerna här alltid ligger i framkant på trendfronten. Inspirationen intas från Beauty Bar i New York till tokig Kolbatsi-dans i Trabzon. Frisörteamet jobbar med alltifrån dressade klippningar och färg till hårförlängningar och dreads. Vare sig du vill testa något tokigt eller bara toppa håret, vet du att du är i trygga händer, när de erfarna frisörerna utövar magi mot ditt hår.

1 Raciel C.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Claque la Mouche Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Claque la Mouche

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Blev superbra även om det sved lite i lädret

1 Raciel C.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Claque la Mouche?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Claque la Mouche?

Claque la Mouche ligger på Pelikansgränd 1, Gamla stan. I närheten ligger Stortorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 450m).