Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cut the Crap

0,0
0 recensioner
Cut the Crap

På St Paulsgatan ligger den här trivsamma salongen som huserar kunniga frisörer och rustika inredningsdetaljer i svart läder och förgyllda ramar.

Möt ett trevligt och tillmötesgående team som här gör vad de finner roligast, att göra vanliga hår till strålande frisyrer. Må de vara en enkel uppklippning, avancerad frisyr, färgning, permanent eller en bruduppsättning så har Cut the Crap receptet. En skön detalj är att hela detta utbud serveras med förgyllda speglar och skinnsoffor i mörk läder och mahogny. Vem behöver konventionell (läs i salongssammanhang) minimalism när kärva tider kräver sin tydliga nisch?

Skippa skitsnacket hos andra och se istället till dina egna behov, för det kommer frisörerna på Cut the Crap göra. Här är du som både tjej eller kille i centrum och det är det som får en salong i den här storleken att framstå som så mycket större och mer i framkant än andra. Snacka gör man här ändå, och det är det som får tiden att gå så fort att gå från fula ankungen till strålande prinsessa på vad som bara känns som några futtiga minuter. Ett plus för rockabilly-frisyrerna som är lite av en specialité på Cut the Crap!

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Cut the Crap!

Användarbilder på Cut the Crap

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.