Ekman Hair

5,0
2 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Ekman Hair
5,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

På Nybrogatan 51 huserar Ekman Hair, en familjedriven salong med anor från tidigt sjuttiotal. Här klipper man sig i stilig och minimalistisk miljö som bjuder på en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Bland frisörerna finns såväl rutinerade veteraner som unga och skickliga förmågor.

Vill du ha det lilla extra är Ekman Hair på Östermalm ett alternativ med modern och lyxig känsla. Salongen är luftig med etagevåning, vit interiör och fondväggar i sten, och här ligger fokus på kvalitet och personlig service. Tanken är att kombinera kompetens med en avslappnad atmosfär för att ta fram det bästa ur den individuella kunden – man som kvinna, gammal som ung, trendig som tidlös. Utbudet är brett och inkluderar allt från klippning och barnklippning till styling, hårförlängning och brudklädsel. Man kan även kombinera behandlingen med en skön massage eller kur.

Salongen har både väletablerade och unga frisörer och priserna varierar efter erfarenhet, dock har alla gedigen utbildning och deltar även i interna vidareutbildningar. Tillsammans med behandlingen erbjuder de konsultation och ger tips kring produkter och hur du bäst tar hand om håret mellan besöken. Bland produkterna finns kända namn som Olaplex, Shu Uemura och Kérastase.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Ekman Hair Användarbilder

Recensioner av Ekman Hair

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jul 2016

Har gått till Eva i över 10 år nu. Välkomnande inredning och fantastiska frisörer!

30 jul 2017

Jag tyckte att jag blev väldigt bra bemöt av personalerna och lokalen är faktiskt fin. Min frisör var super bra och jag är mycket njöd.