Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bebas Hair & Beauty

5,0 • 14 recensioner
Bebas Hair & Beauty

Ett stenkast från Humlegården och Östermalmstorg ligger Bebas Hair & Beauty – en frisör- och skönhetssalong i moderna lokaler som ägs och drivs av den flitigt anlitade frisören och hårstylisten Beba Jonsson.

Att boka in en klipptid eller skönhetsbehandling är ett utmärkt sätt att få en paus i vardagen och dessutom uppdatera sitt utseende, bli av med slitna toppar eller helt enkelt unna sig en stunds avkoppling. På Bebas Hair & Beauty värdesätter man att kunderna ska bli så nöjda som möjligt och salongens team tar sig gärna an både mindre förändringar och utmanande uppsättningar.

Bakom Bebas Hair & Beauty står Beba Jonsson som varit hårstylist sedan 2011 och drivit salongen sedan 2014. Idag är hon etablerad och har många stammisar och prestigefyllda hårstylingjobb på sin meritlista.

Salongen är elegant inredd i modern stil. Fönstret mot Kommendörsgatan släpper in mycket dagsljus och i fönsternischen kan man slå sig ner med en inspirerande tidning och något att dricka medan man väntar på sin tur.

Förutom frisörer som utför klippning, toning, färgning och styling kan man också boka in tid för mer avancerade håruppsättningar inför bal, bröllop eller andra glamorösa tillställningar. Dessutom erbjuds sminkning, vaxning samt olika typer av behandlingar för bryn och fransar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 dec 2018

Mycket nöjd med klippningen , som alltid. Mitt hår är lite längre och fullt av Virvlar, men det är inget problem för Beba! Hade god hjälp till min bokrelease av nya kokboken. Kan varmt rekommendera salongen. 🎖

18 apr 2019

Denna salong är guld. Jag har varit på många olika ställen för mitt hår är en viktig del i mitt utseende då jag syns mycket i olika tv-sammanhang och på många olika events. Men ingen har hittills lyckats leverera till 100% det jag velat gö... Visa hela »

11 sep 2018

Ett besök hos Beba är utöver det vanliga! Förutom hennes fabulösa personlighet, generositet och humor skapar hon magi med sina händer. Jag känner mig alltid trygg med ett besök hos Beba, hit går jag både för att föna håret och nä... Visa hela »

3 apr 2019

Jag har slingat håret hos kändisfavoriten Beba och även satt in extensions framme vid ansiktet där mitt hår aldrig blir riktigt långt. Några keratinslingor och sedan enstaka tejpfästen längst framme. Är så nöjd med både slingorna... Visa hela »

24 maj 2019

Hade gula och ”gråa” toner i håret och ville få det fräscht, naturligt med känslan av sommarblekt, precis det jag fick också! Riktigt nöjd med en trevlig frisör. Tips!

3 apr 2018

Det var så svårt att hitta en professionell frisör som lyssnar på vad jag vill, samtidig kommer hon med individuella tips och lösningar som passar mig.

Rekomederar !

7 mar 2018

Översätt till svenska »

The best ever! I was in one salon for balayage and they literally burned my hair and the colour turned out orange. Beba managed to save my hair and coloured it in darker colour and the colour was great even after 5,5 months! Will always come back with smile on my face.

1 mar 2018

Jag kom till Bebas Hair and Beauty och fick så naturlig ljus färg utan blekning.

Håret blev så mjuk och fint.

Snygg balayage och perfekt kvalité på håret! Beba är den bästa frisören! Rekommenderar starkt!

24 feb 2018

Jag har svart hår men har alltid velat ha brunt. Det ända resultat jag fick hos en del frisören är orangt hår. 7 år sedan hittade jag Beba och har varit kund hos henne sedan dess. Hos henne fick jag den bästa behandlingen, inte bara att jag äntligen fick... Visa hela »

15 jan 2018

Jag har varit kund hos Beba’s Hair & Beauty i flera år och är mycket nöjd med allt hon gör! Speciellt slingor! Ingen kan göra slingor lika bra som Beba - mitt hår är både super fin och mjuk. Det jag gillar mest är att färgen brukar hå... Visa hela »

15 jan 2018

Har väldigt tjockt o långt skandinaviskt hår och har haft svårt att hitta en frisör som verkligen vet hur man tar fram den perfekta blonda naturliga nyansen för mitt hår. Beba och jag möttes på när jag skulle delta för en tävling fö... Visa hela »

14 dec 2017

Är alltid supernöjd med färgningen av håret när jag går till Bebas hair and beauty. De är alltid lyhörda och får alltid fram den färgen jag vill ha. Snygg och lyxig miljö med massage i stolen gör heller inte besöket sämre 😀... Visa hela »

3 nov 2017

Bästa salongen i stan. Beba är den enda frisören som kan få mina gula pigment att försvinna, hon lyckas alltid att slinga mitt hår till perfektion! Rekommenderar verkligen :) ✹

29 okt 2017

Jag är jätte nöjd med Beba som frisör, jag fick ett jätte trevligt bemötande. Hon slingade och kilppte mitt hår precis som jag ville, en perfekt och naturlig verkande blonde ombre färg på mitt brunt hår. Mitt hår är ganska tjock och må... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 jul 2019

Rekommenderar inte alls Bebas.

11 jul 2019

Själva klippningen var helt OK med tanke på priset men tycker det var väldigt smutsigt och rörigt inne i salongen vilket drar ner betyget.