Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bebas Hair & Beauty

5,0 • 21 recensioner
Bebas Hair & Beauty

Ett stenkast från Humlegården och Östermalmstorg ligger Bebas Hair & Beauty – en frisör- och skönhetssalong i moderna lokaler som ägs och drivs av den flitigt anlitade frisören och hårstylisten Beba Jonsson.

Att boka in en klipptid eller skönhetsbehandling är ett utmärkt sätt att få en paus i vardagen och dessutom uppdatera sitt utseende, bli av med slitna toppar eller helt enkelt unna sig en stunds avkoppling. På Bebas Hair & Beauty värdesätter man att kunderna ska bli så nöjda som möjligt och salongens team tar sig gärna an både mindre förändringar och utmanande uppsättningar.

Bakom Bebas Hair & Beauty står Beba Jonsson som varit hårstylist sedan 2011 och drivit salongen sedan 2014. Idag är hon etablerad och har många stammisar och prestigefyllda hårstylingjobb på sin meritlista.

Salongen är elegant inredd i modern stil. Fönstret mot Kommendörsgatan släpper in mycket dagsljus och i fönsternischen kan man slå sig ner med en inspirerande tidning och något att dricka medan man väntar på sin tur.

Förutom frisörer som utför klippning, toning, färgning och styling kan man också boka in tid för mer avancerade håruppsättningar inför bal, bröllop eller andra glamorösa tillställningar. Dessutom erbjuds sminkning, vaxning samt olika typer av behandlingar för bryn och fransar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 apr 2019

Denna salong är guld. Jag har varit på många olika ställen för mitt hår är en viktig del i mitt utseende då jag syns mycket i olika tv-sammanhang och på många olika events. Men ingen har hittills lyckats leverera till 100% det jag velat gö... Visa hela »

15 dec 2018

Mycket nöjd med klippningen , som alltid. Mitt hår är lite längre och fullt av Virvlar, men det är inget problem för Beba! Hade god hjälp till min bokrelease av nya kokboken. Kan varmt rekommendera salongen. 🎖

11 sep 2018

Ett besök hos Beba är utöver det vanliga! Förutom hennes fabulösa personlighet, generositet och humor skapar hon magi med sina händer. Jag känner mig alltid trygg med ett besök hos Beba, hit går jag både för att föna håret och nä... Visa hela »

3 apr 2019

Jag har slingat håret hos kändisfavoriten Beba och även satt in extensions framme vid ansiktet där mitt hår aldrig blir riktigt långt. Några keratinslingor och sedan enstaka tejpfästen längst framme. Är så nöjd med både slingorna... Visa hela »

9 sep 2019

Jag kunde aldrig hitta någon som kunde göra mitt hår platina blond och beba Jonsson kan verkligen få den färgen varje gång. Jag har valt att gå hit i 3 år nu och det är alltid lika trevligt varje gång, eftersom salongen är så fin &... Visa hela »

20 aug 2019

Beba hjälpte oss i Miio med hår & makeup inför vår show på Stockholm Pride. Eftersom detta gjordes för en stor scen behövde vi styling med extra allt och resultatet blev fantastiskt! Mega-volym i håret och make som gjorde att vi glittrade både på... Visa hela »

21 sep 2019

Nu har Beba Jonsson fixat i ordning mig inför min Sverige turné av Dance The Night Away. Första gången fixade Beba mitt hår inför TV4 Let’s Dance och jag kände mig så fin och jag förstår verkligen varför kändisarna går til... Visa hela »

13 sep 2019

Hade mycket problem med att få till en platinablond färg efter problem med gula toner. Beba Jonsson gjorde att jag var supernöjd med resultatet efter att ha gått till många olika frisörer. Servicen är fantastiskt och på salongen känner man sig som en... Visa hela »

26 aug 2019

Jätte ljusa slingor
Beba klippte upp håret och klippte topparna och det blev otroligt fräscht!

Jag ville fräscha upp mitt hår lite. Min färg är ljus och ser otroligt fräscht ut. Precis som jag ville ha det! Jag är så otroligt nö... Visa hela »

12 aug 2019

Översätt till svenska »

Always a great experience at Beba’s salon! Happy to recommend. I have very thick hair, not many hairdressers manage it so I always go back to Beba!

24 jul 2019

Beba är fantastiskt duktig. Hon fixar med mitt bångstyriga tjocka hår, klipper och slingar och det blir superbra. Jag är en mycket nöjd och trogen kund.

24 maj 2019

Hade gula och ”gråa” toner i håret och ville få det fräscht, naturligt med känslan av sommarblekt, precis det jag fick också! Riktigt nöjd med en trevlig frisör. Tips!

3 apr 2018

Det var så svårt att hitta en professionell frisör som lyssnar på vad jag vill, samtidig kommer hon med individuella tips och lösningar som passar mig.
Rekomederar !

7 mar 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det bästa någonsin! Jag var i en salong för balayage och de bokstavligen brände mitt hår och färgen blev orange. Beba lyckades rädda mitt hår och färgade det i mörkare färg och färgen var bra även efter 5, 5 månader! Kommer al... Visa hela »

1 mar 2018

Jag kom till Bebas Hair and Beauty och fick så naturlig ljus färg utan blekning.
Håret blev så mjuk och fint.
Snygg balayage och perfekt kvalité på håret! Beba är den bästa frisören! Rekommenderar starkt!

24 feb 2018

Jag har svart hår men har alltid velat ha brunt. Det ända resultat jag fick hos en del frisören är orangt hår. 7 år sedan hittade jag Beba och har varit kund hos henne sedan dess. Hos henne fick jag den bästa behandlingen, inte bara att jag äntligen fick... Visa hela »

15 jan 2018

Jag har varit kund hos Beba’s Hair & Beauty i flera år och är mycket nöjd med allt hon gör! Speciellt slingor! Ingen kan göra slingor lika bra som Beba - mitt hår är både super fin och mjuk. Det jag gillar mest är att färgen brukar hå... Visa hela »

15 jan 2018

Har väldigt tjockt o långt skandinaviskt hår och har haft svårt att hitta en frisör som verkligen vet hur man tar fram den perfekta blonda naturliga nyansen för mitt hår. Beba och jag möttes på när jag skulle delta för en tävling fö... Visa hela »

14 dec 2017

Är alltid supernöjd med färgningen av håret när jag går till Bebas hair and beauty. De är alltid lyhörda och får alltid fram den färgen jag vill ha. Snygg och lyxig miljö med massage i stolen gör heller inte besöket sämre 😀... Visa hela »

3 nov 2017

Bästa salongen i stan. Beba är den enda frisören som kan få mina gula pigment att försvinna, hon lyckas alltid att slinga mitt hår till perfektion! Rekommenderar verkligen :) ✹

Sida 1 av 2