Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bebas Hair & Beauty

5,0
33 betyg
Redigera Bebas Hair & Beauty
Bebas Hair & Beauty

Ett stenkast från Humlegården och Östermalmstorg ligger Bebas Hair & Beauty – en frisör- och skönhetssalong i moderna lokaler som ägs och drivs av den flitigt anlitade frisören och hårstylisten Beba Jonsson.

Att boka in en klipptid eller skönhetsbehandling är ett utmärkt sätt att få en paus i vardagen och dessutom uppdatera sitt utseende, bli av med slitna toppar eller helt enkelt unna sig en stunds avkoppling. På Bebas Hair & Beauty värdesätter man att kunderna ska bli så nöjda som möjligt och salongens team tar sig gärna an både mindre förändringar och utmanande uppsättningar.

Bakom Bebas Hair & Beauty står Beba Jonsson som varit hårstylist sedan 2011 och drivit salongen sedan 2014. Idag är hon etablerad och har många stammisar och prestigefyllda hårstylingjobb på sin meritlista.

Salongen är elegant inredd i modern stil. Fönstret mot Kommendörsgatan släpper in mycket dagsljus och i fönsternischen kan man slå sig ner med en inspirerande tidning och något att dricka medan man väntar på sin tur.

Förutom frisörer som utför klippning, toning, färgning och styling kan man också boka in tid för mer avancerade håruppsättningar inför bal, bröllop eller andra glamorösa tillställningar. Dessutom erbjuds sminkning, vaxning samt olika typer av behandlingar för bryn och fransar.

Användarbilder på Bebas Hair & Beauty Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bebas Hair & Beauty av Lina B.
  • Bild från Bebas Hair & Beauty av Cruella D.
  • Bild från Bebas Hair & Beauty av Inger N.
  • Före - Bild från Bebas Hair & Beauty av Rebecka E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 jan 2020

Blev oerhört tjusig med både hår och smink till Guldbaggegalan! Alla kommenterade min håruppsättning! Fantastisk service! Tack Beba! Rekommenderas varmt!

1 feb 2021

Underbara! Både makeup och hårstyling blev precis som jag önskade. Professionalitet och så härliga människor! Blev sminkad och fixad för musikvideo, rekommenderar till alla! Tack<3

10 mar 2021

När jag kom till Beba hade jag gula/röda toner i mitt blonda hår som hon tog bort så bra! Och sedan gjorde hon en Olaplex-behandling som dessutom gjorde mitt hår jättemjukt och fint. Jag har fått tillbaka min riktiga och naturliga blonda färg som ingen ann... Visa hela »

27 sep 2019

Jag har sökt så länge efter en bra frisör som är specialist inom blont hår, tillslut så hittade jag Bebas hair and beauty på kom på Östermalm / Kommendörsgatan 14

Beba Jonsson gjorde naturligt blonda slingor och klippte mitt hå... Visa hela »

8 dec 2020

Det bästa som hänt Östermalm de senaste 5 åren! Beba fick fria händer med mitt oklippta Corona hår och resultatet blev fantastiskt! En brun balayage med naturlig känsla, varm brun färg med perfekta slingor som varmt varvas in i uppklippningen. Hon vet vad ho... Visa hela »

20 feb 2021

Jag googlade efter bästa frisören i Stockholm och hittade Bebas hair and beauty, och jag kan bara hålla med att hon är bästa frisören som jag har haft på länge. Beba lyckades att fixa mitt hårfärg som hade efter några inte så lyckade t... Visa hela »

15 feb 2021

Perfekt resultat! Gjorde ljusa slingor och har aldrig känt mig snyggare. Tack Beba!

4 jan 2021

Supernöjd!!
Hade röda pigment vilket är svårt att ta bort men Beba lyckades då bort allt rött pigment och fick ett bättre resultat än bilden jag visade som förslag.
Hon fick även bort allt det slitna så nu har jag nytt fräscht h... Visa hela »

11 sep 2018

Ett besök hos Beba är utöver det vanliga! Förutom hennes fabulösa personlighet, generositet och humor skapar hon magi med sina händer. Jag känner mig alltid trygg med ett besök hos Beba, hit går jag både för att föna håret och nä... Visa hela »

9 nov 2020

Bästa Beba och teodora! Vilket dream team . Både hår och make superbra ! Så nöjd . Kan verkligen rekommendera för plåtning , bröllop, fester när du vill ha extra glam är det hit du ska gå :)

18 apr 2019

Denna salong är guld. Jag har varit på många olika ställen för mitt hår är en viktig del i mitt utseende då jag syns mycket i olika tv-sammanhang och på många olika events. Men ingen har hittills lyckats leverera till 100% det jag velat gö... Visa hela »

3 apr 2019

Jag har slingat håret hos kändisfavoriten Beba och även satt in extensions framme vid ansiktet där mitt hår aldrig blir riktigt långt. Några keratinslingor och sedan enstaka tejpfästen längst framme. Är så nöjd med både slingorna... Visa hela »

9 sep 2019

Jag kunde aldrig hitta någon som kunde göra mitt hår platina blond och beba Jonsson kan verkligen få den färgen varje gång. Jag har valt att gå hit i 3 år nu och det är alltid lika trevligt varje gång, eftersom salongen är så fin &... Visa hela »

16 jul 2020

Ingen klipper mitt hår bättre än Beba! Tog tid att hitta en duktigt och noggrann frisör. Är så nöjd! Rekommenderar varmt Bebas Hair and Beauty!

15 dec 2018

Mycket nöjd med klippningen , som alltid. Mitt hår är lite längre och fullt av Virvlar, men det är inget problem för Beba! Hade god hjälp till min bokrelease av nya kokboken. Kan varmt rekommendera salongen. 🎖

24 maj 2019

Hade gula och ”gråa” toner i håret och ville få det fräscht, naturligt med känslan av sommarblekt, precis det jag fick också! Riktigt nöjd med en trevlig frisör. Tips!

25 dec 2019

Jag träffade Beba på ett event i mitten på december. Hon var otroligt snyggt sminkad och snygg i håret så jag frågade vart hon brukade klippa sig. Det visade sig att hon drev sin egna salong mitt på Östermalm. Efter att ha kollat in hennes Instagram hitt... Visa hela »

13 sep 2019

Hade mycket problem med att få till en platinablond färg efter problem med gula toner. Beba Jonsson gjorde att jag var supernöjd med resultatet efter att ha gått till många olika frisörer. Servicen är fantastiskt och på salongen känner man sig som en... Visa hela »

20 aug 2019

Beba hjälpte oss i Miio med hår & makeup inför vår show på Stockholm Pride. Eftersom detta gjordes för en stor scen behövde vi styling med extra allt och resultatet blev fantastiskt! Mega-volym i håret och make som gjorde att vi glittrade både på... Visa hela »

21 sep 2019

Nu har Beba Jonsson fixat i ordning mig inför min Sverige turné av Dance The Night Away. Första gången fixade Beba mitt hår inför TV4 Let’s Dance och jag kände mig så fin och jag förstår verkligen varför kändisarna går til... Visa hela »

Sida 1 av 2