Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Finare Fransar

1,7
7 betyg
Redigera Finare Fransar

Finare Fransar är den första kedjan i Sverige som ägnar sig helt och hållet åt just ögonfransar, och de bedriver även utbildningar på området. Priserna varierar beroende på utbildningsnivå och den som besöker salongen ofta kan även få VIP-erbjudanden.

Användarbilder på Finare Fransar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2023

Svårt att kommunicera då tjejen inte kan svenska eller engelska. Sa att jag ville ha längre fransar än då jag var där för 1 år sen. Visade bild på hur jag önskade samt hur många mm på fransarna. Ändå, sätter hon de ko... Visa hela »

7 jun 2019

Oseriöst bemötande och fransarna håller inte! Gett Salongen tre betalande försök! Men resultaten är katastrofala.
Salongen ovillig att bemöta kritik på seriöst vis.

24 maj 2019

Jag gick till en av Finare Fransars elever och gjorde fransförlängning. Padsen som läggs under ögonen under behandlingen lades för högt upp vilket resulterade i att jag fick åka till ögonakuten. Ögonläkaren konstaterade att jag fått skärs... Visa hela »

22 jun 2019

Kommer aldrig mer gå hit. Hade bokat en tid och fransstylisten dök inte upp..fick ingen ”ersättning” eller hjälp för detta. Fick bara höra ”vi är tyvärr fullbokade hela dagen så jag kan inte hjälpa dig” Synd för er då... Visa hela »

27 mar 2021

Bokat tid 2 ggr i Sollentuna och båda gånger fått sms dagen innan @ din rid är avbokad jag är dessvärre sjuk” ingen ny tid eller boka om till en kollega. Sjukt dålig kundvård och får inga fler chanser av mig!

3 sep 2016

Grymma Fransar, toppen service. Ofta fullbokade dock så det gäller att vara ute i god tid för att boka sin tid.

7 aug 2019

Sämsta stället! Lurade mig på 500 kr, fick ligga på deras säng i 20 min och de satte dit max 10 fransar. När jag väl kontaktar vdn jenny bruno så vill hon inte kompensera mig eller ge tillbaka mina pengar, utan säger att jag kan få 20 % rabatt nä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.