Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Peach Stockholm Vasastan

4,0
3 recensioner
Peach Stockholm Vasastan

Behöver du snygga till topparna, eller är du sugen på längre lockar? I Vasastan ligger Peach Stockholm, en liten frisörsalong med höga ambitioner. Salongen ägs av My Erlandsson som har en trogen kundkrets och många års erfarenhet av att arbeta som frisör.

Förutom vanliga behandlingar som klippning, färgning och toning erbjuder Peach bland annat extensions, och du kan även få frans- och brynbehandlingar på salongen. Eller varför inte boka in en spa-manikyr och fixa naglarna? Bröllopsuppsättningar och makeup går också att ordna.

Salongen - belägen vid Vanadisplan - bjuder på lantlig stil, med blommiga tapeter och stora fåtöljer där man kan sjunka ner medan man väntar på sin behandling. För den som behöver lite extra inspiration inför besöket har Peach även en frisörblogg på hemsidan, där man kan se resultat från olika färgningar och andra behandlingar som salongen har utfört.

Se även Peach Stockholm Östermalm

Användarbilder på Peach Stockholm Vasastan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2019

fick en bra klippning men extremt otrevlig personal och service. blev ej bra bemött och behandlad.

4 jan 2020

Bästa frisörerna! Håller en väldigt hög servicenivå och känns genuina mot sina kunder. Lyssnar och bollar idéer med kunden, kommer med stylingförslag och jag är alltid nöjd med klippningen. Tjejerna på Peach är sjukt trevliga och... Visa hela »

29 aug 2017

Jag blev rekommenderad Peach av en vän och känner att jag har hittat "min salong". Jag klipper mig hos Jennie och kommer hålla hårt i henne :) Salongen är liten (3 stolar) och mysig vilket gör att det inte blir stressigt oväsen som det kan bli på... Visa hela »