Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Peach Stockholm Vasastan

5,0 • 1 recension
Peach Stockholm Vasastan

Behöver du snygga till topparna, eller är du sugen på längre lockar, ombre eller mohawk? Okej, kanske inte det sista, men vill du vara i goda händer oavsett vad du vill göra med ditt hår, kan du utan oro överlämna dig själva till de kompetenta frisörerna på Peach Stockholm.

På S:t Eriksplan ligger Peach Stockholm, en liten frisörsalong med höga ambitioner. Salongen ägs av My Erlandsson som tidigare jobbat på EnvyMe. My har en trogen kundkrets och många års erfarenhet av att arbeta som frisör.

På Peach erbjuds du en lång lista skönhetstjänster. Förutom de vanliga frisörbehandlingarna klippning, färgning och toning, gör salongen högkvalitativa extensions. Utöver håret kan du även ge en lyxbehandling till dina fransar och bryn. En annan anledning att besöka Peach är om du snart ska gå fram till altaret för att säga "ja". Då ger de dig en fantastisk håruppsättning och matchande make-up. Det finns även anpassade behandlingar för dina tärnor.

Salongen känns hemtrevlig, inte bara tack vare det omsorgsfulla bemötandet, utan även för den rofyllda inredningen. Här möts man av varma toner, fönster som låter ljus passera in, och allt som allt en fräsch lokal. Medan du väntar på din behandling kan du ta en liten fika och sitta på de mjuka sofforna i den avskilda vänt-sektionen, omgiven av blommönstrad tapet.

På salongens hemsida finns det en skönhetsblogg där My och hennes kollega skriver entusiastiskt och lägger upp före- och efterbilder. Erfarenheterna speglas väl i texterna, och bilderna kompletterar inläggen fint. Du kan kika in på bloggen för att se den skicklighet som förekommer här. Kanske leder det till att du också blir en del av Peach Stockholms kundkrets.

Se även: Peach Stockholm Östermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2017

Jag blev rekommenderad Peach av en vän och känner att jag har hittat "min salong". Jag klipper mig hos Jennie och kommer hålla hårt i henne :) Salongen är liten (3 stolar) och mysig vilket gör att det inte blir stressigt oväsen som det kan bli på... Visa hela »