Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Green Heads Birkastan

4,9
17 betyg
Redigera Green Heads Birkastan

På Green Heads erbjuds ekologisk och giftfri hårvård som är bra för både kropp och natur. Här kan man bland annat färga håret med växtfärg och lera, eller få en inpackning med naturliga ingredienser såsom vegetabiliska oljor och avokado. Salongen har även Stockholms första gröna nagelbar.

Att ta hand om sitt hår är det många som månar om – samtidigt är det även många som månar om miljön och vilka produkter som används till svallet. En salong som inriktar sig på just hälsosamma hårbehandlingar är den certifierat gröna salongen Green Heads. Här satsar man på en hemtrevlig känsla av vardagslyx, med mönstrade tapeter och gröna växter, och när det kommer till behandlingar och produkter är det rakt igenom grönt och giftfritt som gäller. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

För den som ska färga håret jobbar salongen endast med färger som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier, parabener, ammoniak och andra skadliga ämnen. Istället används växtfärger som frisörerna blandar ihop själva beroende på vad som passar. Vill man ljusa upp hårfärgen används uppljusningslera gjord på lera, ren väteperoxid och salter. Bortsett från klipp, färg och naturliga inpackningar erbjuds bland annat styling och hårförlängningar, och man kan även unna sig ekologiska nagelbehandlingar i salongens nagelbar.

Se även Green Heads Sofo, Green Heads Östermalm

Användarbilder på Green Heads Birkastan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 okt 2019

Fantastiskt fräsch och härlig salong! Massagestolar i schamponeringen och gott kaffe! Dorotea är en underbar och otroligt kompetent frisör. Så nöjd och ser alltid fram mot att komma tillbaka!

11 okt 2019

Så fort jag är i Stockholm så bokar jag en tid hos Green Heads. De är så bra på växtfärg och styling. Medvetna om att använda bra produkter och ta hand om ens hår. Dorotea är väldigt kunnig och duktig, bokar alltid hos henne.

1 okt 2020

Bästa salongen i Stockholm! Jag har gått hos Green Heads i flera år och jag tillsammans med min frisör Dorotea har fått ordning på mitt hår. Genom att sluta färga håret med konventionell hårfärg och gå över till växtfä... Visa hela »

1 okt 2020

Jag har klippt och färgat mig enbart på Greenheads i 6 år nu och det kommer jag fortsätta med. Det är underbart att komma in i salongen utan att besväras av obehagliga lukter av kemikalier och jag vet att jag inte utsätts för några skadliga ämnen. Visa hela »

14 jan 2020

Jag går hos Dorotea: grym!
Kombinationen av en härlig och lugn miljö där man verkligen får varva ner (älskar massagestolen vid schamponeringen) och kreativa frisörer som verkligen tar hand om en 👍

För mig är det viktigt att miljön inte... Visa hela »

10 okt 2019

Otroligt duktiga frisörer och mysig miljö. Kan numera med gott samvete färga håret eftersom jag vet att det inte belastar vare sig miljön eller frisörernas (eller min egen) hälsa. Har aldrig gått besviken från Green Heads!

3 okt 2020

Har gått till Joacim under de senaste två åren, ALLTID LIKA NÖJD 😍 han är så duktig och trevlig. Skulle inte kunna tänka mig att gå till något annat ställe 😁 såååå!! Mitt tips! Boka tid snarast hos Joacim om du vill bli... Visa hela »

2 okt 2020

Wonderful service! I love my new hair and will definitely come back 💗 Highly recommended 🙏

2 okt 2020

Började gå till Green Heads för ett år sedan och är jättenöjd. Duktiga och kommunikativa frisörer, fin salong, trevligt bemötande och fint resultat - i ett fint giftfri paket! ❤️

1 okt 2020

Superfin salong! Kompetent, trevlig och flexibel personal. Alltid bra produkter. Klipper och slingar alltid mitt hår hos Dorotea🙌🏻

1 okt 2020

Vänlig personal över lag men går alltid till Dorotea, lyssnar verkligen in vad man är ute efter. Lugn och avkopplande miljö. I birkastan finns massagestolar. 😉 man får en bra känsla eftersom allt är ekologiskt och man märker att personalen är mycke... Visa hela »

1 okt 2020

Green heads i Birkastan ger en behaglig känsla av både något hemtrevligt och något lyxigt. Så fort man kommer in i salongen känner man sig avslappnad. Dels av alla goda dofter, men också av det trevliga bemötandet från samtlig personal.
Olivia... Visa hela »

30 sep 2020

Alltid bra klippt och omhändertagen med naturliga produkter. Får så bra tips av alla på salongen. Trevligt och gemytligt.

30 sep 2020

Jag älskar färgen och glansen jag får i håret!

30 sep 2020

Venla är bra! Trevligt ställe :)

30 sep 2020

En mycket trevlig frisersalong. Bra kundbemötande och man känner sig alltid välkommen och ompysslad. Är alltid nöjd med Venlas klippning.

1 okt 2019

Bästa frisörbytet jag har gjort. Joacim är grym och det blir ursnyggt varje gång. Älskar att han dessutom har en långsiktig plan för mitt hår.🙌

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.