Hair Studio

inga betyg
Frisör
Hair Studio
inga betyg

Hårvård och klipptekniker står i fokus på Hair Studio på Mäster Samuelgatan 7. Salongen som har sina anor från 1936 har lång och dokumenterad erfarenhet inom frisöryrket. Idag finns salongen några kvarter längre ner på gatan från sin ursprungsadress, men här bedrivs samma genuina salongskunnande och intresse för hår.

Konkurrensen blir allt tuffare bland innerstadens salonger. Hair Studio kunde knappast ha en bättre adress med närhet till Stureplan och Biblioteksgatan runt hörnet. Men det är salongens känsla för service och hårvård som får teamet att stå ut i en aldrig sinande ström av nya salonger. Med marknadsledande märken som Redken, KMS och Paul Mitchell jobbar man med en kundvårdsbetonande filosofi. Produkter som frisörerna själva använder i salongen ska även kunden kunna köpa med sig hem.
Trender och nya klipptekniker är man också i framkant med. Däremot är man mån om att skapa hållbara frisyrer som kunden själv kan vårda och sköta hemma i vardagen. På hemsidan kan man låta sig inspireras av hårfärger och frisyrer via salongens bildgalleri.
Välj en prisnivå som passar just dig och salongen erbjuder tre olika typer av hårspecialister. Top Stylist, Style Director och Artistic Director erbjuder klippningar från 495 kr och uppåt. Rådgivning är ett bra första steg i alla nya frisörval och på Hair Studio är den också kostnadsfri.

Skilj lingonen från riset av salongerna i huvudstadens gyllene triangel. Här mellan Stureplan, Hötorget och Norrmalmstorg är konkurrensen stenhård och utbudet stort. Salonger som Hair Studio har dock ett vinnande koncept med kundvård och erfarenhet som håller årets alla dagar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hair Studio Bilder

Recensioner av Hair Studio

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hair Studio!

Kontaktinformation

Representerar du Hair Studio?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hair Studio?

Hair Studio ligger på Mäster Samuelsgatan 7, City, Östermalm, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 100m).