Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong VITA

4,3
10 betyg
Redigera Salong VITA
Salong VITA

Salong VITA på Nybrogatan 7 ser redan från gatan ut som en ambitiös salong, men det är innanför dörrarna som magin sker. I den läckert och samtidigt mysigt inredda salongen erbjuds allt från klippning och hårförlängning till uppsättning och frans- och brynfärgning.

VITA är en av stans största salonger och stoltserar med ett team på 26 proffsiga frisörer. Ett kreativt gäng som satsar på olika stilar och håller sig uppdaterade på de senaste trenderna. Med selektivt utbud av produkter är det även möjligt att ta känslan av vardagslyx med sig hem.

Den ljusa och rymliga salongen känns både välkomnande och inbjudande att tillbringa tid för en hårbehandling. Massagestolar vid schamponering och proffsigt bemötande skapar ett gemytligt helhetskoncept anpassat för att mätta en stor publik.

Salong VITA levererar förstklassig service med ödmjukhet i en skön och avslappnad miljö. På undervåningen råder en lugn miljö med spa-inriktning medan ett kliv upp skvallrar om ett frisörplan med levande storstadspuls.

Användarbilder på Salong VITA Visa alla

  • Lägg till bild
  • Frisör James är kreatören – Bild från Salong VITA av Agnes L.
  • Frisör James är kreatören – Bild från Salong VITA av Agnes L.
  • Frisör James är kreatören – Bild från Salong VITA av Agnes L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 jan 2016

Efter många års letande efter den perfekt salongen i Stockholm kan jag äntligen sluta leta. Kommer garanterat bli stammis hos VITA och har nog aldrig känt mig så snygg i håret som efter mitt besök här!

18 mar 2020

Bytte till denna salong nyligen för färgning. De kan sig grej

12 jun 2021

Förstörde mitt hår!! Bad om naturliga skiftningar som INTE skulle vara röd/guldiga och INTE randiga slingor men det var precis vad hon gjorde - randiga guldiga slingor och ett hår betydligt mycket mer slitet än innan!! Total katastrof så varning för denna s... Visa hela »

22 jun 2019

Bästa salongen i stan! Mitt hår har aldrig sett bättre ut än när jag började klippa mig på VITA! ❀

20 mar 2017

Jag gick till VITA för andra gången för att slinga håret. Jag ville ha en naturlig, solblekt effekt. Förra gången fick jag en fantastisk frisör så jag tänkte att jag kunde lita på även denna. Resultatet: ett sönderfärgat, orangea... Visa hela »

1 jun 2018

Är supernöjd med min klippning hos James! Han är proffsig, rolig och har en känsla för att anpassa din frisyr efter just dig. Har ett extremt svårt och tjockt hår men han gjorde det med bravur! 🌟

15 feb 2016

Trevlig personal, bra service och otroligt professionella och duktiga frisörer! Man känner sig alltid lika välkommen när man kommer dit och jag går alltid nöjd därifrån! Rekommenderas starkt.

16 aug 2019

Alltid lika nöjd efter att ha klippt mig på VITA. Så trevlig och serviceinriktad personal som alltid levererar på topp! Jag kan verkligen rekommendera denna grymma salong!

22 maj 2018

Helt fantastisk salong. Trevligt bemötande o en positiv atmosfär. Dottern klipptes o det gjordes slingor vilket blev så bra. Tack för ett proffsig resultat. Kommer alltid gå dit i fortsättningen.

24 feb 2016

Så proffsigt och samtidigt personligt och avspänt! Trygg med att jag kommer att bli nöjd. Inspiration och lyx :)