Salong VITA

4,3
16 betyg
Frisör
VITA
4,3
16 betyg

Salong VITA på Nybrogatan 7 ser redan från gatan ut som en ambitiös salong, men det är innanför dörrarna som magin sker. I den läckert och samtidigt mysigt inredda salongen erbjuds allt från klippning och hårförlängning till uppsättning och frans- och brynfärgning.

VITA är en av stans största salonger och stoltserar med ett team på 30 proffsiga frisörer. Ett kreativt gäng som satsar på olika stilar och håller sig uppdaterade på de senaste trenderna. Med selektivt utbud av produkter är det även möjligt att ta känslan av vardagslyx med sig hem.

Den ljusa och rymliga salongen känns både välkomnande och inbjudande att tillbringa tid för en hårbehandling. Massagestolar vid schamponering och proffsigt bemötande skapar ett gemytligt helhetskoncept anpassat för att mätta en stor publik.

Salong VITA levererar förstklassig service med ödmjukhet i en skön och avslappnad miljö. På undervåningen råder en lugn miljö med spa-inriktning medan ett kliv upp skvallrar om ett frisörplan med levande storstadspuls.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
16

Recensioner av VITA

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fem stjärnor för att: 1. Jag fick den snyggaste sling/färg/klippning jag någonsin haft – Tack Maria! 2. Jag möttes av otroligt service-minded personal med trevligt bemötande 3. Riktigt snygg salong med sköna frisörstolar + en "massagestol-extra-all...

Fantastiskt resultat och skön stämning på salongen. Verkligen value for money👍🏻

Wow!! Stockholms absolut bästa salong! Går till Jenny O som är en stjärna! Lyhörd, trevlig och otroligt duktig🤩 rekommenderar STARKT

Efter många års letande efter den perfekt salongen i Stockholm kan jag äntligen sluta leta. Kommer garanterat bli stammis hos VITA och har nog aldrig känt mig så snygg i håret som efter mitt besök här!

Bytte till denna salong nyligen för färgning. De kan sig grej

Bästa salongen i stan! Mitt hår har aldrig sett bättre ut än när jag började klippa mig på VITA! ❤️

Förstörde mitt hår!! Bad om naturliga skiftningar som INTE skulle vara röd/guldiga och INTE randiga slingor men det var precis vad hon gjorde - randiga guldiga slingor och ett hår betydligt mycket mer slitet än innan!! Total katastrof så varning för denna s...

Jag gick till VITA för andra gången för att slinga håret. Jag ville ha en naturlig, solblekt effekt. Förra gången fick jag en fantastisk frisör så jag tänkte att jag kunde lita på även denna. Resultatet: ett sönderfärgat, orangea...

Är supernöjd med min klippning hos James! Han är proffsig, rolig och har en känsla för att anpassa din frisyr efter just dig. Har ett extremt svårt och tjockt hår men han gjorde det med bravur! 🌟

Trevlig personal, bra service och otroligt professionella och duktiga frisörer! Man känner sig alltid lika välkommen när man kommer dit och jag går alltid nöjd därifrån! Rekommenderas starkt.

Alltid lika nöjd efter att ha klippt mig på VITA. Så trevlig och serviceinriktad personal som alltid levererar på topp! Jag kan verkligen rekommendera denna grymma salong!

Helt fantastisk salong. Trevligt bemötande o en positiv atmosfär. Dottern klipptes o det gjordes slingor vilket blev så bra. Tack för ett proffsig resultat. Kommer alltid gå dit i fortsättningen.

Så proffsigt och samtidigt personligt och avspänt! Trygg med att jag kommer att bli nöjd. Inspiration och lyx :)

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
16

Representerar du Salong VITA?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Salong VITA?

Salong VITA ligger på Nybrogatan 7, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).