Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kameleonten

5,0
3 betyg
Redigera Kameleonten
Kameleonten

Kameleonten sätter ribban högt och satsar på lyxig hårvård, gedigna produkter och exklusiv känsla hela vägen. Resultatet är en lugn oas som lockar medvetna kunder i alla åldrar. Här vårdar man sin viktigaste accessoar, håret.

Att hitta den där genuint lyxiga och rofyllda känslan på en frisörsalong är inte alltid så enkelt. Kameleonten på Odengatan har tagit fasta på att hålla hög kvalitet rakt igenom, och här stavas allt från interiören till själva hårbehandlingen medveten lyx. Bland annat satsar man på fina hårförlängningar och utvalda produkter.

Inne på salongen samsas kristallkronor och chica fåtöljer med rader av lyxprodukter och lugn atmosfär. Ambitionen är att erbjuda en exklusiv helhetsupplevelse och lyxigaste hårvård i avkopplande miljö där kunden står i fokus. Till klientelet hör kvinnor och män i alla åldrar som kommer för att klippas, färgas, fixa hårförlängningar och få till en både lyxig och passande frisyr. Bland utbudet finns allt från tvätt och fön till kreativa festuppsättningar, och du kan även räkna med personliga stylingtips för hur du bäst behåller frisyren lika flådig som när du lämnar salongen.

På produkthyllan är det skonsam lyx som gäller. Kameleonten jobbar med märkena Alterna, Revlon och American Crew, och hårförlängningar utförs med tape-löshår från Peak's Hair och Hairtalk - en metod som ska slita mindre på håret och se mer naturlig ut. Lång och fin hårkvalitet utlovas, och lyx till trots är hårförlängningarna relativt skonsamma även för plånboken.


Användarbilder på Kameleonten Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 mar 2018

Toppenbra salong! Jag har alltid haft tunnt hår men med Angelica på Kameleontens hjälp har jag nu tjockt fint hår som ser så äkta och lyxigt ut ❀

2 mar 2019

Skulle lämna fler stjärnor om det gick! Jag var så nervös för det är så svårt att hitta en riktigt bra frisör..är du som mig så känn dig lugn att gå hit. Anette klippte mitt kaos hår bättre än jag någonsin ha... Visa hela »

15 jun 2015

Lyxigt, trevligt och proffsig personal.