Kameleonten

5,0
3 betyg
Frisör
Kameleonten
5,0
3 betyg

Kameleonten sätter ribban högt och satsar på lyxig hårvård, gedigna produkter och exklusiv känsla hela vägen. Resultatet är en lugn oas som lockar medvetna kunder i alla åldrar. Här vårdar man sin viktigaste accessoar, håret. 
 

Att hitta den där genuint lyxiga och rofyllda känslan på en frisörsalong är inte alltid så enkelt. Kameleonten på Odengatan har tagit fasta på att hålla hög kvalitet rakt igenom, och här stavas allt från interiören till själva hårbehandlingen medveten lyx. Bland annat satsar man på fina hårförlängningar och utvalda produkter.

Inne på salongen samsas kristallkronor och chica fåtöljer med rader av lyxprodukter och lugn atmosfär. Ambitionen är att erbjuda en exklusiv helhetsupplevelse och lyxigaste hårvård i avkopplande miljö där kunden står i fokus. Till klientelet hör kvinnor och män i alla åldrar som kommer för att klippas, färgas, fixa hårförlängningar och få till en både lyxig och passande frisyr.

På produkthyllan är det skonsam lyx som gäller. Kameleonten jobbar med märkena Alterna, Kerastace, Iles formula och American Crew, och hårförlängningar utförs med tape-löshår från Beauty Works, Cindhair , Hairtalk, BHBD och Richyhair. 

2 Kerstin B.
2 Othilia Å.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kameleonten Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Kameleonten

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Toppenbra salong! Jag har alltid haft tunnt hår men med Angelica på Kameleontens hjälp har jag nu tjockt fint hår som ser så äkta och lyxigt ut ❤️

Skulle lämna fler stjärnor om det gick! Jag var så nervös för det är så svårt att hitta en riktigt bra frisör..är du som mig så känn dig lugn att gå hit. Anette klippte mitt kaos hår bättre än jag någonsin ha...

Lyxigt, trevligt och proffsig personal.

2 Kerstin B.
2 Othilia Å.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Kameleonten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kameleonten?

Kameleonten ligger på Odengatan 23, Vasastan, Östermalm. I närheten ligger Östra station, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Tekniska Högskolan (ca 500m).