Creative Headz Odengatan 32

4,0
5 betyg
Frisör
Creative Headz
4,0
5 betyg

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar salongen, som är inredd med bandaffischer, råa betongytor och rokokomöbler. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, varav två på Odengatan. Gemensamt för dem alla är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

1 Charlotte A.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Skrev ett mejl till reklamation på creative headz och dom fixade extremt snabbt med ny klipptid och fixade till det! Vart supernöjd

Väldigt nöjd med mitt besök på odengatan 32. Min frisör fick mig att känna mig väldigt bekväm, kände mig inte pålurad något och hon lyssnade på mina önskemål.
Hon var grym på blow drys, aldrig haft sån volym...

I always go to Bojana, she is incredible at what she does! I have thick wavy hair, but she excels at all types of hair.

Blekte sönder mitt hår vilket resulterade i brännskadad hårbotten och ett sargat hår. Dessa "slingor" kostade över 3000 kronor, och då var det utan klippning. Gå inte till detta ställe om du bryr dig det minsta om ditt hår.

Grym salong med kunnig och lyhörd personal.

1 Charlotte A.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5

Representerar du Creative Headz Odengatan 32?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Odengatan 32?

Creative Headz Odengatan 32 ligger på Odengatan 32, 113 51, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 500m).