Michael & Frisörerna

4,4
17 betyg
Redigera Michael & Frisörerna

Michael & Frisörerna är ett ambitiöst och kreativt gäng frisörer på Södermalm som erbjuder en rad olika hårbehandlingar, liksom styling för fest och bröllop. Salongen har även lång erfarenhet av hårförlängningar.

Utbudet av behandlingar är brett och sträcker sig från klipp och färg till extensions och kompletta helhetslösningar inför bröllopet. I det senare fallet får du proffsiga tips och idéer vad gäller både smink och håruppsättning av salongens stylister. Kunskapen är bred; genom åren har salongen arbetat med några av Sveriges största mode- och bröllopstidningar och gjort både företagsfotograferingar och reportage.

Michael & Frisörerna arbetar med ledande märken som Kérastase, Matrix, American Crew, Ghd och Revlon.

Användarbilder på Michael & Frisörerna Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2019

Toppklass rakt igenom. Dock lite dyrt, framför allt om kortare hår dvs kortare tid i stolen. Michael och tjejerna alltid lika trevliga.

10 nov 2018

Jag blev så nöjd när jag var där, både med frisören Amanda och naturligtvis Michael . Dax o beställa en ny tid, det behövs verkligen. Så vi ses snart ./ Agnetha. 👍💞

26 jan 2022

Detta måste vara det absolut bästa salongen ( kund sen 5 år ) , har vart hos dom flesta på salongen och är alltid så nöjd. Ni håller en hög nivå allihopa , och den helt underbara receptionisten ska vi absolut inte glömma , så hä... Visa hela »

15 dec 2021

Gått till MoF i några år nu. Klippt mig, slingat, färgat. Jag visar ofta bilder på vad jag önskar och de ger förslag och förklaringar på vad som kan göras. De Lyssnar och försöker alltid förstå vad man vill ha för resul... Visa hela »

17 jan 2018

Tack Michael & Frisörerna för ett helt makalöst hår jag fick. Ni kan det här med hår / Linda

5 jul 2021

Tack Michael för den snygga hårfärgen.
Och till alla kollegor som är så underbara / Lisa

5 jul 2021

Thanks for always making me feel so beautiful

20 apr 2021

Kan tyvärr absolut INTE REKOMMENDERA dem med tanke på hur de behandlar deras kunders tidsbokningar och planerar om dem med kort varsel och utan personlig service. "Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi ", "Vi arbetar varje dag för att du ska känna... Visa hela »

Svar från Michael & Frisörerna

Vi förstår dig till 100% verkligen, men med covid-19 som härjar så måste personalen hålla sig hemma vid minsta lilla. Även våra kollegor som har barn hemma blir tvungna av förskolan att hålla sina barn hemma vid minsta lilla symptom. Och då blir det lätt såhär tyvärr, så ledsen för detta. Vi vet att dina tider blev flyttade flera gånger och vi ber om ursäkt för detta.

Mvh
Michael & Frisörerna

26 sep 2018

Balayage ombre eller vad det heter :))) ni gjorde magi med mitt hår Michael & Frisörerna .
Jag är helt överrumplad utav resultatet . Tack återigen.
Vi ses defenetivt igen / Sophia

26 feb 2021

Hej,
Jag skulle få en konsultation som varade i 10 minuter. När jag ställde dem vanligaste frågor: vad har ni för tekniker och vad kostar det " fick jag veta att den konsultation skulle kosta 300 kr.
Jag fick inte den prisuppgifter vid bokningen. På dem... Visa hela »

Svar från Michael & Frisörerna

Då ska vi få säga vårt. Sen Corona slog till så flexar vi så att 50% av personalen slutar kl 16 eller 17 varje dag. Du var hos oss för två dagar sen och då hade redan fyra frisörer gått hem, så det kan helt omöjligt ha varit trångt.

Sen att vi tog betalt för att du bokat tid - hur kan det vara konstigt? Vi bor i ett land där man måste betala skatt, moms, arbetsgivaravgifter, hyra, el, värme - ja, listan är lång. För att klara av det behöver man ta betalt för all tid som är bokad så som din tid var. Dessutom stämmer inte 10 minuter alls. Jag har ditt kvitto framför mig, det tog exakt 21 min. Sen står klart och tydligt att en konsultation kostar 300 kr.

Kommer man in och bara vill höra något med oss kostar det inget men din tid var bokad i vårt system och då måste vi ta betalt, inget konstigt alls. Att det finns andra som inte tar betalt kan ju helt omöjligt vara vårt problem. Sen att du ger oss bottenbetyg för att vi tar betalt för vår tid och att det va trångt... inte mycket som stämde där.

10 nov 2016

Ville berömma er för ert otroliga service inriktade mottagande och såklart för att ni verkligen kan trolla med hår.
Kom in med ett hår som ingen frisör har lyckats med , men vips så vart jag super nöjd med håret :)

Stort tack / J

12 jan 2018

Jätteduktiga tjejer som jobbar där! Blir verkligen supersnyggt. Men lite väl dyrt. Jag betalade 2700kr för slingor (ingen klippning) och mitt hår är lite längre än till axlarna.

22 jan 2018

Alltid värt pengarna och dom lyckas alltid få till den färg jag önskar! Bästa frisörerna i hela Sverige skulle jag faktiskt säga.

19 jan 2018

Helt klart värt pengarna . Tack för ett trevligt o proffsigt bemötande.
Äntligen hittat min frisör / Maria

1 dec 2016

Vart så otroligt nöjd efter att ha satt in extensions och färgat mig .
Tack vi ses garanterat igen . puss på er

29 mar 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Super professionell plats .höll biblioteket verkligen glad det tjänsten ;)

14 dec 2016

Tack Ronja för en helt fantastik makeover av mitt hår. Vill även berömma de övriga på salongen för att ni håller en hög service nivå :)
Kram Lisa