Salong Zouri

3,7
3 betyg
Frisör
Salong Zouri
3,7
3 betyg

Med en stark passion för hårvård och personlig service, har salong Zouri lyckats skapa ett framgångsrikt koncept. En proffsig salong med det lilla extra, här erbjuds allt från traditionell klippning och färg, till huvudmassage, frans- och ögonbrynfärgning.

På Zouri har man som mål att hitta just den stilen som passar kunden bäst, en skräddarsydd och personlig look. Salongen har ett genomgående grönt tänk - ammoniakfria produkter används enbart, såsom eko-medvetna Davines, för att både värna om kunden och miljön. I den mysiga och roingivande lokalen erbjuds klippningar och konsultationer som anpassas efter kundens behov.

Med inspiration från resor och de senaste trenderna har Zouri skapat ett gemytligt helhetskoncept. De stoltserar med proffsiga frisörer som har gedigen erfarenhet. Hit kan man komma för att unna sig en dos vardagslyx med enbart tvätt och fön eller behandlingar som aromaterapi och styling inför fest och bröllop.

Salong Zouri har även ett samarbete med Re:wake Design, som går under namnet Diversity. Tanken med smyckena, som är designade av kvinnliga företagare i Kenya, är att ha en naturlig look med fokus på starka kvinnor som kan enas trots olikheter och ursprung.

För mer info och bokning av klipp, färg, huvudspa eller styling, kontakta frisörerna direkt på telefon eller via deras hemsida.

2 Meredith M.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Salong Zouri Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Salong Zouri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ett härligt gäng som verkligen ser dig!

Fantastiska Zouri, det bästa gäng om går att hitta <3

Kommer för en bokad tid på eftermiddagen en måndag. Frisören är sjuk de säger att de ringt och smsat har inget missat samtal ej heller något sms. Då måste de ha fel telefonnummer påstår den som arbetar.Underligt att en påminnelse om...

Svar från Salong Zouri

Hej Eva H,

Vi är ledsna över detta & över att du upplevde det så.
Din Frisör som var sjuk men försökte nå dig från sin telefon vill att du kontaktar henne så kan ni resonera om en lösning.

Vi får skylla på den mänskliga felfaktorn, för givetvis gör vi allt för att nå våra kunder i såna situationer.

Jag som jobbade själv den dagen hade fullt upp och kunde därför ej hjälpa till samma dag.

MVH Helene Kyrk Zouri, Salongsägare.

2 Meredith M.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Salong Zouri?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Salong Zouri?

Salong Zouri ligger på Hallandsgatan 50, Södermalm. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 400m).