Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Zouri

5,0 • 2 recensioner
Salong Zouri

Med en stark passion för hårvård och personlig service, har salong Zouri lyckats skapa ett framgångsrikt koncept. En proffsig salong med det lilla extra, här erbjuds allt från traditionell klippning och färg, till huvudmassage, frans- och ögonbrynfärgning.

På Zouri har man som mål att hitta just den stilen som passar kunden bäst, en skräddarsydd och personlig look. Salongen har ett genomgående grönt tänk - ammoniakfria produkter används enbart, såsom eko-medvetna Davines, för att både värna om kunden och miljön. I den mysiga och roingivande lokalen erbjuds klippningar och konsultationer som anpassas efter kundens behov.

Med inspiration från resor och de senaste trenderna har Zouri skapat ett gemytligt helhetskoncept. De stoltserar med proffsiga frisörer som har gedigen erfarenhet. Hit kan man komma för att unna sig en dos vardagslyx med enbart tvätt och fön eller behandlingar som aromaterapi och styling inför fest och bröllop.

Salong Zouri har även ett samarbete med Re:wake Design, som går under namnet Diversity. Tanken med smyckena, som är designade av kvinnliga företagare i Kenya, är att ha en naturlig look med fokus på starka kvinnor som kan enas trots olikheter och ursprung.

För mer info och bokning av klipp, färg, huvudspa eller styling, kontakta frisörerna direkt på telefon eller via deras hemsida.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2016

Ett härligt gäng som verkligen ser dig!

10 maj 2016

Fantastiska Zouri, det bästa gäng om går att hitta <3