Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Noir

4,0 • 6 recensioner
Noir

Att hitta en frisörsalong som passar ens egna behov kan vara knepigt. På Noir på Regeringsgatan 80 står det personliga uttrycket i fokus, här får du en helhetsupplevelse med exklusive loungekänsla och duktiga kreativa frisörer som skräddarsyr behandlingen efter din stil och dina behov.

Frisörsalongen består av ett handplockat team med bred erfarenhet. Här hittar många sina personliga frisörfavoriter. Oavsett om du har lockigt eller mer klassisk frisyr som ändå ska se uppdaterad ut; på salongen fixas kreationer i världsklass som är värda att återvända för.

På Noir möts du av ljus miljö, stilrent svarta möbler, skön loungemusik och väggarna pryds av egna kollektionsbilder som skapar en avslappnat exklusiv känsla. Tanken är att du ska gå härifrån riktigt nöjd med den kompletta helhetsupplevelsen.

Teamet har bred erfarenhet av uppdrag från modetidningar, visningar, shower och seminarier. Varje säsong skapar teamet nya kollektioner för att konstant hålla sig uppdaterade och inspirerade. Med andra ord kan du förvänta dig en rejäl dos frisk inspiration. Frisörerna erbjuder noggranna konsultationer och anpassar behandlingen efter individen. Bland behandlingarna hittar du allt från klipp och färg till håruppsättningar och hårförlängningar. Är du osäker på vilken frisyr du borde utveckla framöver kan du även få extra inspiration via salongens blogg (gå till hemsidan via länken ovan), där du hittar uppdateringar och bilder från senaste visningarna, med mera.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har gått till Noir i flera år och har alltid upplevt en personlig och professionell service och extremt kunnig personal som arbetar där. Kan varmt rekommendera det här stället, ni kommer inte bli besvikna!

Jag fick otroligt bra bemötande. Anton räddade mitt hår som blivit fördärvad av blekning. Supernöjd!!

Klippte mig hos Hans.

Det var helt Ok, men inte märkvärdigt på något sätt.

Frisörbranschen känns att den blir mer och mer korrupt. Vi har tidigare tävlat i Årets Frisör, men har nu tröttnat på det. På min tid var en frisör en frisör, man visste att frisören kunde klippa, och att ingen kunde mer om hår och fris... Visa hela »

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Noir Sthlm är utan tvekan de bästa frisörer som finns!!
Hans Nilsson har klippa mitt hår för 14 år – jag följde med honom när han lämnade T & G och började denna utmärkt salong.
Varje enskild medlem av personalen i hans... Visa hela »

Finns ingen bättre! Stockholms enda proffsfrisör! Motsvarande en restaurang med tre stjärnor i guide Michelin!