Noir

4,0
6 betyg
Frisör
Noir
4,0
6 betyg

Att hitta en frisörsalong som passar ens egna behov kan vara knepigt. På Noir på Regeringsgatan 80 står det personliga uttrycket i fokus; här får du en helhetsupplevelse med exklusiv loungekänsla och kreativa frisörer som skräddarsyr behandlingen efter stil och behov.

På Noir möts du av ljus miljö, stilrent svarta möbler, skön loungemusik och väggar som pryds av salongens kollektionsbilder. Tanken är att du ska gå härifrån riktigt nöjd med den kompletta helhetsupplevelsen. Frisörsalongen består av ett handplockat team med bred erfarenhet av uppdrag för modetidningar, visningar, shower och seminarier. Här hittar många sina personliga frisörfavoriter, oavsett om det gäller lockigt hår eller mer klassisk frisyr som ändå ska se modern ut.

Varje säsong skapar frisörerna nya kollektioner för att konstant hålla sig uppdaterade och inspirerade. Med andra ord kan du förvänta dig en rejäl dos frisk inspiration. De erbjuder även noggranna konsultationer och anpassar behandlingen efter individen. Här hittar du allt från klipp och färg till håruppsättningar och hårförlängningar. Är du osäker på vilken frisyr du borde utveckla framöver kan du även få inspiration via salongens blogg (gå till hemsidan via länken ovan), där du hittar uppdateringar och bilder från senaste visningarna, med mera.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Noir Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Recensioner av Noir

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har gått till Noir i flera år och har alltid upplevt en personlig och professionell service och extremt kunnig personal som arbetar där. Kan varmt rekommendera det här stället, ni kommer inte bli besvikna!

Frisörbranschen känns att den blir mer och mer korrupt. Vi har tidigare tävlat i Årets Frisör, men har nu tröttnat på det. På min tid var en frisör en frisör, man visste att frisören kunde klippa, och att ingen kunde mer om hår och fris...

Jag fick otroligt bra bemötande. Anton räddade mitt hår som blivit fördärvad av blekning. Supernöjd!!

Klippte mig hos Hans.
Det var helt Ok, men inte märkvärdigt på något sätt.

Finns ingen bättre! Stockholms enda proffsfrisör! Motsvarande en restaurang med tre stjärnor i guide Michelin!

Texten har översatts automatiskt.

Noir Sthlm är utan tvekan de bästa frisörer som finns!!
Hans Nilsson har klippa mitt hår för 14 år – jag följde med honom när han lämnade T & G och började denna utmärkt salong.
Varje enskild medlem av personalen i hans...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
6

Representerar du Noir?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Noir?

Noir ligger på Regeringsgatan 80, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 300m).