Alice Hair & Art

5,0
2 betyg
Frisör
Alice Hair & Art
5,0
2 betyg

Alice Hair & Art kombinerar frisörsalong med konstgalleri mitt i centrala Stockholm. Här är målet att du ska kliva ut med ett lugnare sinne, ny inspiration och fantastiskt hår.

Ambitionen på Alice Hair & Art är att vara en oas mitt i Stockholm citys livfulla brus. På salongen välkomnas du med kaffe och en chokladbit, för att sedan slå dig ner i den ljust inredda lokalen. Frisörerna här har lång erfarenhet och lägger stor vikt vid såväl hantverket som den personliga servicen. Utöver klassiska behandlingar som klippning och färgning kan du också slinga en balayage, förlänga håret med populära Hairtalk eller få det proffsigt flätat. Vill du ha ett riktigt lyft kan du också färga fransar och bryn.

Unikt för Alice Hair & Art är att man kombinerar frisörsalong med konstgalleri. Idén kom när Sara Alice Dahlgren, grundare av konceptet, började dra paralleller mellan frisörsalonger och andra verksamheter där upplevelsen står i fokus, såsom lyxrestauranger och vinbarer. Hon ville skapa en plats dit man kan komma för att få håret fixat, samtidigt som man också sippar på något gott att dricka och inspireras av konsten, till tonerna av avkopplande musik. En helhetsupplevelse för både kropp och själ, helt enkelt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Alice Hair & Art Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av Alice Hair & Art

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har gått hos Sara i fem år och är alltid lika nöjd när jag har varit hos henne. Älskar hennes nya salong där hon tagit ut kreativiteten ordentligt. Hair art och art - en lyckad kombination helt enkelt ✨

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du Alice Hair & Art?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Alice Hair & Art?

Alice Hair & Art ligger på Regeringsgatan 87, 111 39, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 300m).