Studio Artisanes

5,0
7 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Studio Artisanes
5,0
7 betyg
Hemsida
Instagram

Studio Artisanes är en hårstudio som huserar i stilmedvetna lokaler på Upplandsgatan i hjärtat av Vasastan. Hit kan du komma för en klippning, färgbehandlingar av olika slag, styling och extensions. I studion får du hjälp av Kristina och Ulrika, som båda har lång erfarenhet av såväl frisöryrket som modebranschen och utbildning inom både klipp och färg.

På Studio Artisanes är ambitionen att ta fram den rätta looken och att framhäva varje kunds personliga stil. Studion drivs av Kristina S. Vučković, som har 17 år som färgspecialist inom frisöryrket i bagaget. Utöver att vara färgspecialist och hårstylist jobbar hon även med Hairtalk Extensions, och kan hjälpa till med att få det där fina, långa hårsvallet. Förutom Kristina utgörs Studio Artisanes team även av Ulrika. Ulrika har varit frisör sedan år 2000 och arbetat på flera av stans mest etablerade salonger. Hon är specialiserad på klippning och har både jobbat med och undervisat i klippning och styling för olika hårshower och uppdrag inom modebranschen.

På Studio Artisanes kan du boka allt från en klippning eller styling till färgbehandlingar av olika slag och extensions. Man jobbar mycket med veganska och PETA-certifierade produkter från bland annat Authentic Beauty Concept, och även med de senaste produkterna från Schwartzkopf pro. Salongen huserar i moderna lokaler med ljusa trädetaljer, läder och modern konst som skapar en inbjudande och trendig känsla.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Studio Artisanes Användarbilder

Recensioner av Studio Artisanes

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 maj 2022

Stina är fantastisk! Och färgen blev otrolig. Harmonisk miljö att vistas i och gott kaffe. 🤩

17 maj 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fick mitt hår gjort och det var den bästa upplevelsen och servicen någonsin! Kristina är en så fantastisk och skicklig kolorist! Rekommenderas starkt! 💯❤️

17 maj 2022

Älskar mitt hår! Tack!

17 maj 2022

Stina och Ulrika är otroligt lyhörda för önskemål och enormt säkra på vad som passar just dig i form o färg. Kreativa o trendsäkra.
Bästa expertisen bästa bemötandet och skönaste salongen i stan!

21 maj 2022
17 maj 2022
17 maj 2022