Salong Upplandsgatan60 by Mikkan

inga betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Upplandsgatan60
inga betyg
Hemsida
Instagram

Som namnet avslöjar ligger Salong Upplandsgatan60 By Mikkan på just Upplandsgatan 60 i centrala Vasastan. Här håller man sig uppdaterad på det allra senaste inom hårtrender och behandlingar. Den stilrena inredningen skapar en lyxig atmosfär att koppla av i, samtidigt som håret får sig en uppfräschning.

På Upplandsgatan60 vill man inte enbart ge kunderna en ny frisyr, utan också en helhetsupplevelse. Kristallkronor, fluffiga stolar och stora speglar inramade av spotlights är vad som möter dig när du stiger in på salongen. Visionen är att det ska kännas som att du kommer hem, får en kopp kaffe och en lugn stund.

Frisörerna här har lång erfarenhet, och går regelbundet på kurser och utbildningar för att ha koll på de senaste teknikerna och trenderna. Utöver klassiska behandlingar som klippning och färgning kan du bland annat förlänga håret med Hairtalk och BHBD, och stärka det med Fusio dose eller K18. Dessutom kan du köpa med dig hårprodukter av märken som frisörerna på salongen själva använder. Självklart får du också hjälp att välja rätt produkter för ditt hår. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Upplandsgatan60 Användarbilder

Recensioner av Upplandsgatan60

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong Upplandsgatan60 by Mikkan!