Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Galleri Stockholm

5,0
3 recensioner
Redigera Galleri Stockholm
Galleri Stockholm

På Mäster Samuelsgatan mitt i stan hittar du Galleri Stockholm, som ställer ut och säljer unika konstverk. Här kan man köpa konst från några av Sveriges främsta konstnärer. Galleriet har över 170 meter vägg med drygt 240 inramade konstverk som är färdiga att ta med.

För att komma till Galleri Stockholm tar man rulltrappan upp från Mäster Samuelsgatan 60. Här ligger galleriet som ställer ut och säljer konst av erkända svenska konstnärer. Utbudet är stort och innehåller bland annat verk från Ernst Billgren, Lennart Jirlow och kändiskonstnärer såsom Caroline af Ugglas. Man hittar även oljemålningar från Anders Palmér och Angelica Wiik, skärgårdsmotiv från Bert Håge Häverö samt konstverk av den internationellt kända konstnären Joakim Allgulander, idag verksam i London. En av de lite mer oväntade konstnärer vars verk man kan hitta här är Mikael Persbrandt, som annars är mer känd som skådespelare.

Fokus ligger just på framstående svenska konstnärer och unika konstverk som gärna får vara överraskande. Här ska man få en upplevelse utöver det vanliga. Det går även att boka en privat visning av galleriet med kort varsel. Visningarna sker på valfri tid och brukar vara ungefär 20 minuter långa. För den som vill köpa en tavla är konstverken som ställs ut klara att ta med och galleriet erbjuder expressleverans. För den som vill köpa konst online har Galleri Stockholm även en webbshop med ungefär 1500 originalmålningar i olja, akryl och akvarell.

Användarbilder på Galleri Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 feb 2021

Trevlig personal och inspirerande miljö. Vi hittade det som vi sökte och gillade.

28 maj 2021

Riktigt bra service + inspirerande och varierad utställning, rekommenderas!

11 sep 2020

Snabba puckar!
Sent ute började jag leta en present till imorgon. Googlade och hittade Galleri stockholm, ringde och kunde komma dit direkt.
Fanns massor med tavlor att välja på, köpte en av Angelika Wiik och fick med mig tavlan hem på en gång! Toppen service!