Guiden till festfixare och eventbyråer i Stockholm

Guiden till festfixare och eventbyråer i Stockholm

Är det dags att planera en personalfest, sprudlande bröllopsfest eller slå på stora trumman till årets födelsedag? Att arrangera en fest utöver det vanliga skapar många roliga minnen, men det är tidskrävande att planera allt från festlokal och gästlista till tema och underhållning. Det finns flera festfixare och eventbyråer i Stockholm som du kan anlita när du ska planera evenemanget. En eventkoordinator hjälper till under hela processen, från idéstadiet till den stora dagen för att din drömfest ska gå i uppfyllelse. Bolla temaidéer, få hjälp med dekorationer till festen och boka en riktigt grym dj. I den här guiden tipsar vi om bra festfixare och eventbyråer, för när det är dags att arrangera event i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Festfixare och eventbyråer i Stockholm
  1. Subito Event – Från smått till stort
  2. Annorlunda Catering & Fest – Skräddarsydd lösning
  3. The Cat Bar – Alla typer av event
  4. Westers – Helhetskoncept
  5. Bubbles Event – Bara fantasin sätter gränser
  6. Memento Event – Festa med jobbet
  7. One Relation – En fest att minnas

Festfixare och eventbyråer i Stockholm

Subito Event

Från smått till stort

Subito Event har erfarenhet av såväl större som mindre evenemang, och de kan hjälpa dig att styra upp privata fester eller företagsfester. Oavsett om du ska slå till med en hejdundrande temafest, eller ett mer intimt evenemang, så hjälper Subito dig hela vägen.

Annorlunda Catering & Fest

Skräddarsydd lösning

Annorlunda må vara mest kända för sin cateringverksamhet, men de kan även hjälpa till med allt runt omkring – från dj och underhållning till festdekorationer och bordsplacering. Här får du hjälp att ta fram en skräddarsydd lösning som passar just ditt evenemang.

The Cat Bar

Alla typer av event

Ska du arrangera ett kundevent, årets personalfest eller din egen födelsedagsfest så erbjuder The Cat Bar sin hjälp från början till slut. Här arbetar erfarna projektledare som tar tag i all festplanering och genomförandet av denna, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av festen.

Westers

Helhetskoncept

Oavsett vilken typ av evenemang du ska arrangera, så erbjuder Westers ett helhetskoncept för din fest. Bolla temaidéer, menyer och underhållning med en erfaren eventkoordinator som ser till att festen blir som du tänkt dig. På så vis kan du slappna av och mingla med dina gäster, utan stress.

Bubbles Event

Bara fantasin sätter gränser

Bubbles Event är specialiserade på underhållning och kan lösa det mesta till din fest, allt från eldslukare till LED-robotar. Företaget skapar gärna fester utöver det vanliga, där inga idéer är för galna för att genomföras, och de hjälper kunden från planering till genomförande.

Memento Event

Festa med jobbet

Memento är eventbyrån som är specialiserad på företagsevent som stärker företagskulturen och gemenskapen. Det kanske är dags för en julfest, eller sommarfest? Välj mellan färdiga eventpaket eller skräddarsy en egen lösning.

One Relation

En fest att minnas

One Relation har över 20 års erfarenhet av att anordna fester och event, för både företag och privatpersoner. Få hjälp med att ta fram aktiviteter, en passande festlokal och härlig underhållning som gör festen till en riktig snackis.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;