Hundbutiker och hundfrisörer i Stockholm

Hundbutiker och hundfrisörer i Stockholm

Att hunden är människans bästa vän råder det inget tvivel om. Nuförtiden är man allt mer mån om både hundens välmående och utseende. Stockholm har ett gäng riktigt bra hundbutiker och hundfrisörer att erbjuda. Här kan man finna det senaste inom hundmode, uppdatera koppelkollektionen eller varför inte köpa ekologisk hundmat – det är lika viktigt vad hunden stoppar i som vad du själv äter. För att du och din fyrbenta vän ska hitta det som passar just era behov har vi skapat denna guide till hundbutiker och hundfrisörer i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Hundbutiker med frisör
  1. Dogplanet – Butik och hundfrisör
  2. Dogstore – Allt för din hund
  3. Hundens Hörna – All-inclusive vovve-koncept
 2. Hundbutiker
  1. Hund & Katt Vasastan – Stort sortiment
  2. Hunter Stockholm – Allt din hund behöver
  3. Ellios – Allt för din fyrbenta vän
 3. Hundfrisörer
  1. Changdobels – Hela paketet för vovven
  2. Care of Hund – Frisör i hemmamiljö
  3. Pennys Dog Spa – Skäm bort din hund

Hundbutiker med frisör

Dogplanet

Butik och hundfrisör

Dog Planet kombinerar allt under ett och samma tak och erbjuder högklassig och personlig service. Här kan du och vovven botanisera bland praktiska vardagsartiklar och lyxiga produkter. Dog Planet erbjuder även päls- och kloklippning, öronrengöring samt hunddagis.

Dogstore

Allt för din hund

Dogstore kombinerar butik, hundfrisör och hunddagis. Hundens välmående går i första hand här och de stoltserar med ett stort sortiment av hundfoder och andra hundprodukter. Vovvarna kan även få kloklippning, trim och bad.

Hundens Hörna

Hemsida

All-inclusive vovve-koncept

Hundens Hörna erbjuder allt för hundägare. Här kan man införskaffa de senaste hundprodukterna i butik samt klippa klor, och man kan även få kostrådgivning för vovven. De samarbetar med hundfrisör och veterinär för att det göra det så enkelt som möjligt.

Hundbutiker

Hund & Katt Vasastan

Hemsida

Stort sortiment

Hos Hund & Katt Vasastan hittar du allt du behöver till din fyrbenta vän. Här finns allt från mat och hygienprodukter till spännande leksaker och koppel. Utbudet är stort och det finns produkter för alla hundar – oavsett storlek.

Hunter Stockholm

Allt din hund behöver

Hunter är en butik som är centralt belägen på Runebergsgatan. Här har man sedan 1980 specialiserat sig på att tillverka produkter av hög kvalitet för hundar och katter. Utbudet är brett och omfattar allt från koppel och vårdprodukter till kläder och leksaker.

Ellios

Hemsida

Allt för din fyrbenta vän

På Ellios möts du av kunnig personal som är måna om att uppfylla dina behov. Här finns det senaste inom hundmode och hundprodukter, och de har över 20 års erfarenhet. Ellios väljer ut hundmat med omsorg - så ren och naturlig som möjligt - och uppdaterar frekvent utbudet.

Hundfrisörer

Changdobels

Hela paketet för vovven

Changdobels erbjuder det kompletta paketet för dig och din hund. Här erbjuds olika former av hundvård såsom päls- och kloklipp, hundbad och även hundmassage. De har flera filialer i Stockholm och har även hunddagis och hundpensionat.

Care of Hund

Frisör i hemmamiljö

Till Care of Hund kan hundar av alla raser och åldrar komma för att göra sig extra fina och fräscha i pälsen. Här erbjuds trimning och klippning av en diplomerad hundfrisör, samt kurser inom lydnad och valpkurser.

Pennys Dog Spa

Skäm bort din hund

På Pennnys Dog Spa kan du skämma bort din hund med spabehandlingar, klippning, trimning och kloklippning. Här erbjuder man även valpkurser där du även får lära dig hur du tar hand om din hunds päls.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;