Salonger som kan afro och lockigt hår i Stockholm

Salonger som kan afro och lockigt hår i Stockholm

Det finns gott om frisörer och salonger som är specialiserade på afro och lockigt hår i Stockholm. Och tur är det, för det är långt ifrån alla frisörer som kan hantera ett hår med textur. I den här guiden har vi samlat etablerade salonger som erbjuder behandlingar som är anpassade för afrohår och lockigt hår, såsom klippning, flätning, weaving och rakpermanent. Flera salonger erbjuder även återfuktande behandlingar och uppsättningar.

Innehållsförteckning
 1. Frisörer specialiserade på afro och lockigt hår i Stockholm
  1. African Magic Salong – Garanti på arbete och äkta löshår
  2. Roc Brows – Magi för lockigt hår
  3. Urban Hair – Brett utbud
  4. Afro Hair Academy Salong Elizabeth – Lång erfarenhet
  5. My Sisters Hair – Ditt hår i centrum
  6. TNH77 Afro Salon – Trogna kunder

Frisörer specialiserade på afro och lockigt hår i Stockholm

African Magic Salong

Hemsida

Garanti på arbete och äkta löshår

Salongen African Magic Salong på Ölandsgatan är experter på afrikanskt hår och frisörerna är framför allt specialiserade på flätor, löshår, peruker och håruppsättningar. Salongen är populär, så det är en god idé att boka sin behandling i god tid. Alla bokningar sker efter en gratis konsultation via telefon.

Roc Brows

Magi för lockigt hår

Ställ in siktet på Svartensgatan 7 på Söder när det är dags att skämma bort dig själv med en hårbehandling, och varför inte i kombination med lash lift eller brow lift? Populära Roc Brows Studios är en mötesplats där frisören Ingrid Alexandra erbjuder flera hårbehandlingar – såsom klippning, flätning och uppsättningar – där fokus ligger på afro och lockigt hår. Produkterna som används är såväl naturliga som vårdande.

Urban Hair

Hemsida

Brett utbud

På Urban Hair erbjuds en rad olika behandlingar som passar för alla hårtyper, men man är särskilt specialiserade på hår med textur. Alla frisörer som arbetar i salongen på Södermalm har lång erfarenhet av afrohår och lockigt hår. Klippning, färgning, rakpermanent, hårförlängning och anti frizz-behandlingar är exempel på vad man kan unna sig här.

Afro Hair Academy Salong Elizabeth

Hemsida

Lång erfarenhet

I Vasastan hittar man denna salong, där frisören Elizabeth kan stoltsera med över 25 års erfarenhet av att frisera och styla afrohår. Hit kan man komma med alla typer av önskemål för håret, då salongen lovar att göra sitt yttersta för att förverkliga dem.

My Sisters Hair

Ditt hår i centrum

Precis vid vattnet i Hornstull ligger salongen My Sisters Hair, där man är specialiserad på lockigt hår och afro (även om andra hårtyper också välkomnas). Här hjälper man dig med val av behandling, samt bistår med tips och råd för hur du bäst kan sköta ditt hår mellan besöken. På salongen kan man köpa ett brett utbud av produkter, särskilt anpassade efter olika hårtyper.

TNH77 Afro Salon

Trogna kunder

I över 20 år har salongens ägare, Jesus, samlat på sig såväl erfarenhet som en stor skara av återkommande kunder. I lokalen på Kungsholms Strand är han mån om att ta hand om kunderna på bästa sätt genom att vara expert på afro, styling, färgning, rakpermanent och keratinbehandlingar. Boka en tid eller droppa in i mån av tid.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta