Salong VITA Salong VITA

Frisörer med drop-in i Stockholm

Letar du frisör i Stockholm med drop-in? Som så ofta i livet är det svårt att förutse när man plötsligt får lite tid över, tid man ofta önskar att man gjort något med, som till exempel att gå till frisören och fixa håret. Då behöver man en frisör som har drop-in. Kanske vill du kapa längden, fixa topparna, testa en ny färg eller unna dig en uppfräschande blow dry. Men valet av frisör är något som är betydelsefullt för många, och därför guidar vi er här till de bästa frisörerna med drop-in i Stockholm, så att du vet var du kan stanna till nästa gång du får tid över.

Innehållsförteckning
 1. Frisörsalonger med drop-in i Stockholm
  1. VITA – Trendkänsla och personlig service
  2. Hej! – I modernt manér
  3. Raw Hair – Hårförlängning på drop-in
  4. Hårgänget – Gedigen erfarenhet
  5. Hair Cut Kista Galleria – Bredd på behandlingar
  6. Rufs och Kalufs – Bredd på behandlingar

Frisörsalonger med drop-in i Stockholm

Salong VITA – Frisörer med drop-in
Salong VITA
Salong VITA – Frisörer med drop-in
Salong VITA

VITA

Trendkänsla och personlig service

Bakom dörren till Salong Vita på Nybrogatan erbjuds allt från klippning, hårförlängning och uppsättning till frans- och brynfärgning. Här arbetar ett team av proffsiga frisörer där kreativiteten flödar. Tanken är att du ska känna dig som hemma, och ambitionen är att erbjuda vardagslyx som räcker ända hem.

 • Prisexempel: Klippning från ca 880 kr

Hej!

Hemsida

I modernt manér

Den här salongen hittar du i en modern lokal på Rådmansgatan i Vasastan. Här arbetar ett litet team av frisörer med fingertoppskänsla och hög ambition vad gäller service. Hit kan du komma för att klippa håret, färga ögonbrynen eller få en festlig uppsättning, för att nämna några av deras behandlingar.

 • Prisexempel: Klippning från ca 850 kr

Raw Hair

Hemsida

Hårförlängning på drop-in

På Raw Hair (före detta Klippoteket) kan du göra en hårförlängning även på drop-in-tid, men självklart även klippa dig. Salongen specialiserar sig på hårförlängningar, löshår och keratinbehandlingar och har lång erfarenhet på området.

 • Prisexempel: Klippning kort hår från ca 490 kr, långt hår från ca 640 kr

Hårgänget

Hemsida

Gedigen erfarenhet

Teamet på Hårgänget i Stockholm har en kombination av gedigen erfarenhet och trendkänsla när det kommer till hår och styling. I salongen på Götgatan erbjuder de sina kunder allt från klippning till färgning och styling.

 • Prisexempel: Från ca 520 kr

Hair Cut Kista Galleria

Bredd på behandlingar

Ute i Kista Galleria hittar du salongen Hair Cut, som har en stor lokal med plats för många kunder. Här kan du klippa, färga och fixa håret, men även ta hål i öronen, få skägget trimmat eller välja bland ett stort urval av hårvårdsprodukter.

 • Prisexempel: Klippning från ca 450 kr

Rufs och Kalufs

Bredd på behandlingar

Har du vägarna förbi Norrmalm kan du stanna till på Rufs & Kalufs. Här, på Tegnérgatan, står personlig service i fokus – och behandlingarna är många. Kanske vill du klippa till luggen, göra nya slingor eller styla kalufsen inför kvällen. Du kan även passa på att färga fransar och bryn.

 • Prisexempel: Klippning dam från 760 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;