Här kan du träna crossfit i Stockholm

Här kan du träna crossfit i Stockholm

Crossfit är träningsformen som har tagit Stockholm med storm. Crossfit går ut på att utmana kroppen med funktionella övningar, i en kombination av styrketräning och kondition, som utövas intenstivt och med variation. Det är en allsidig och effektiv träningsform som tränar igenom hela kroppen. Många utövar crossfit på fritiden, men även tävlingsvärlden inom crossfit är stor. I Stockholm finns det en hel del ställen där du kan träna crossfit. De flesta ställen erbjuder prova-på-pass om du först vill testa om det är något för dig och majoriteten välkomnar alla erfarenhetsnivåer. Nedan guidar vi dig till riktigt bra crossfit-gym i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Träna crossfit i Stockholm
  1. CrossFit Nordic – Lekplats för vuxna
  2. Crossfit Eken – Personligt och inkluderande
  3. Crossfit Södermalm – För alla nivåer
  4. Crossfit Telefonplan – Träningsglädje
  5. Fit4Life – Små träningsgrupper
  6. Extremfabriken – Inspireras av hinderbanan
  7. Vici Athletics – Intim box
  8. Crossfit Solid – Fokus på gemenskap
  9. The Nox Box – Alla ska med
  10. Crossfit Tegen – Träning 24/7
  11. Crossfit Unique – Utanför stan

Träna crossfit i Stockholm

CrossFit Nordic

Hemsida

Lekplats för vuxna

Crossfit Nordic kallar sig själva en "lekplats för vuxna" och fokuserar på att skapa en familjär miljö med rörelseglädje. Här kan du delta i dagliga WODs, träna för skojs skull eller träna för att tävla. Varje söndag arrangeras ett prova-på-pass för dig som är nyfiken på träningsformen.

Crossfit Eken

Personligt och inkluderande

Hos Crossfit Eken är ingen för oerfaren för att börja träna. Här tränar oerfarna tillsammans med elitidrottare med fokus på att utveckla ens fysiska kapacitet. Varje träningspass är unikt och anpassas efter var persons förmåga.

Crossfit Södermalm

För alla nivåer

Crossfit Södermalm är centralt beläget på Tjärhovsgatan och erbjuder varje dag träningspass för alla nivåer. Här anordnar man regelbundet bootcamps för de som vill kicka igång träningen ordentligt. Dagligen finns det ett flertal pass med olika inriktningar på schemat.

Crossfit Telefonplan

Träningsglädje

Crossfit Telefonplan fokuserar på att träning ska vara fylld av glädje, gemenskap och utmaningar – utan hierarkier eller nivåindelningar. Alla tränar tillsammans, men enligt egen förmåga och alltid med en coach nära till hands som stöttar, peppar och pushar när det känns läskigt eller svårt.

Fit4Life SoFo Fit4Life Stureplan Fit4Life Vasastan Fit4Life Solna
Fit4Life SoFo
f4lcrossfit.com
Fit4Life Stureplan
f4lcrossfit.com
Fit4Life Vasastan
f4lcrossfit.com
Fit4Life Solna
f4lcrossfit.com/fit4lifecrossfitsolna
Fit4Life Vasastan
@f4lcrossfit
Fit4Life Solna
@f4lsolna
Fit4Life SoFo Fit4Life Stureplan Fit4Life Vasastan Fit4Life Solna

Små träningsgrupper

Fit4Life har flera träningsboxar runtom i Stockholm där de erbjuder både gruppträningsklasser, individuell träning och privat coaching. Här kan vem som helst börja träna, oavsett tidigare erfarenhet. De små grupperna gör att man får personlig hjälp med sin utveckling, samt med att hitta rätt teknik.

 • Katarina Bangata 44, Södermalm Brahegatan 3, Östermalm Surbrunnsgatan 19, Vasastan Svetsarvägen 22, Solna
  Fit4Life SoFo
  Katarina Bangata 44, Södermalm
  Fit4Life Stureplan
  Brahegatan 3, Östermalm
  Fit4Life Vasastan
  Surbrunnsgatan 19, Vasastan
  Fit4Life Solna
  Svetsarvägen 22, Solna
 • Fit4Life SoFo
  f4lcrossfit.com
  Fit4Life Stureplan
  f4lcrossfit.com
  Fit4Life Vasastan
  f4lcrossfit.com
  Fit4Life Solna
  f4lcrossfit.com/fit4lifecrossfitsolna
  Fit4Life SoFo
  08-660 04 44
  Fit4Life Stureplan
  08-660 04 44
  Fit4Life Vasastan
  08-660 04 44
  Fit4Life Solna
  08-660 04 44
 • Fit4Life SoFo Fit4Life Stureplan Fit4Life Vasastan Fit4Life Solna

Extremfabriken

Inspireras av hinderbanan

Ett gammalt bageri från förra seklet har byggts om till modern träningsanläggning med allt som behövs för riktigt tuffa crossfitpass. Extremfabriken tror på träning enligt naturliga rörelsemönster, glädje och gemenskap i form av högintensiv träning – allt inspirerat av hinderbana.

Vici Athletics

Intim box

Hos Vici Athletics på Kungsholmen håller man medlemsantalet på en låg nivå, detta för att skapa en så individuell och personlig träning som möjligt. Grupperna är små och leds av utbildade coacher som guidar medlemmarna genom passen. Här finns det dessutom en lounge och möjlighet att köpa matlådor.

Crossfit Solid

Fokus på gemenskap

Mitt i city ligger Crossfit Solid som startades av tre vänner i en dansstudio och som nu är ett välrenommerat crossfit-gym. Här vill man skapa en stark gemenskap, med fokus på att träning ska vara roligt och utvecklande. Det erbjuds ett flertal kurser att delta i, som passar alla åldrar och nivåer.

The Nox Box

Hemsida

Alla ska med

Träning är för alla, resonerar Nox Box, oavsett tidigare erfarenhet inom träning. Här fokuserar man på den enskilda individens behov och utgångsläge i träningen och har olika grupper på olika träningsnivå, som personlig träning, mammaträning, nybörjarkurs i crossfit samt barn- och ungdomsträning.

Crossfit Tegen

Träning 24/7

Hos Crossfit Tegen kan du träna på egen hand när som helst på dygnet. Tränar du hellre tillsammans med andra erbjuds det flera gruppträningspass varje dag samt en daglig "workout of the day" att utöva tillsammans eller själv.

Crossfit Unique

Utanför stan

Crossfit Unique ligger i Tyresö lite utanför stan och är en liten och familjär crossfit-box. Här ligger fokus på att träningen ska vara rolig, samtidigt som man utmanar sig själv under varje pass. Unique anordnar olika kurser för både barn och vuxna som är sugna på träningsformen.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;