Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wasa Club

4,5
2 recensioner
Redigera Wasa Club
Wasa Club

På Wasa Club i Vasastan hittar du squash och gym under ett och samma tak. Här står både trivsel och hälsa i fokus; tanken är att alla ska känna sig välkomna och kunna få hjälp med att hitta balans i tillvaron. Bortsett från exempelvis cirkelträning erbjuder gymmet även seniorträning och personlig träning i lugn miljö utan köer. Dessutom går det att boka in en tid för massage eller hos osteopaten.

Wasa Club bildades 1999 av squashlegenden Clas Ericsson, som driver anläggningen än idag. Med fem squashbanor i Vasastan, två banor på Östermalm och en populär squashliga är hallen en av Stockholms mest kända, och ambitionen är att vara den bästa. Bland annat satsar man på att aktivera företag och medarbetare genom att erbjuda särskild företagssquash mitt på dagen. Man erbjuder även diverse kurser, privatlektioner och klubbmästerskap, samt arrangerar matcher som kan följas från hallens läktare.

På andra sidan receptionen ligger gymmet, som är indelat i två plan. Här råder familjär atmosfär och stark klubbkänsla. Med personligt bemötande och fräscha lokaler vill man uppmuntra till regelbunden och långsiktig träning. Gymmet är bland annat utrustat med moderna konditionsmaskiner, boxningssäckar och ett helt rum för cirkelträning. Varje ny medlem får en individuell hälsoplan och ett gratis pt-pass för att komma igång på rätt sätt. Flera personliga tränare hjälper till med träningsupplägg och ger kostråd. Extra mycket vurmar gymmet för seniorerna, som bland annat kan aktivera sig med särskild seniorträning en gång i veckan.

I receptionen kan man vila upp sig, hänga med andra medlemmar, prata med personalen och ta något att dricka. Wasa Club är generalagent för KARAKAL och här kan du hitta samma squashrackets som världseliten spelar med till ett bra pris.

Användarbilder på Wasa Club

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 dec 2017

Spelar squash här då och då. Trevlig personal. Inte särskilt lyxiga omklädningsrum, men inga problem. Rent och fräscht. När man är van vid KLTK:s omklädningsrum så blir man lite bortskämd. :)

11 sep 2018

Alltid toppklass på både anläggning och personal, som ett andra hem! <3