FågelbroHus

4,0
1 betyg
Hotell
FågelbroHus
4,0
1 betyg

FågelbroHus är beläget i en vacker skärgårdsmiljö ute på Värmdö. Hotellet, som stod klart 1991, passar lika bra för privatpersoner som vill unna sig en hotellvistelse med spa, som för företag på konferens. Efter en omfattande renovering 2017 har FågelbroHus fått en ny relaxavdelning och en helt ny foajé, restaurang och reception.

FågelbroHus erbjuder allt från romantiska weekends, familjeaktiviteter och spa till konferens. Lokalerna går även att hyra för fester och events. Hotellet byggdes utifrån tanken att kunna separera konferenslokalerna och hotellrummen i olika avdelningar inom samma huvudbyggnad, så att det kan hållas stora fester i matsalen utan att någon behöver hållas vaken mot sin vilja. Hela hotellet är country club-inspirerat, med klassiskt lantlig stil i såväl hotellrum som bar och matsal.

Den natursköna omgivningen bjuder in till avkoppling, men här finns även något för dig som vill vara aktiv. Utanför huvudbyggnaden ligger två golfbanor och även padelbanor. Här hittar du också motionsspår där du kan ta en löptur eller promenad och andas in skärgårdsluften. I spa- och relaxavdelningen kan du koppla av med allt från en djupgående massage till olika sorters bastu och en simtur i den uppvärmda utomhuspoolen. Restaurangen, som leds av kökschef Patrik Sörman, serverar välkomponerade rätter tillagade på närproducerade råvaror i säsong.

Besökarnas bilder från FågelbroHus Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du FågelbroHus?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger FågelbroHus?

FågelbroHus ligger på Fågelbrovägen 20, 139 60, Skärgården, Värmdö.